ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Η Δέσποινα Καλπάκα – Μανουσάκη υποψήφια με τον Κώστα Μάκαρη

Η δήλωση της Δέσποινας Καλπάκα – Μανουσάκη

«Αγαπητοί Συμπολίτες,
Υποθέτω ότι όλοι με γνωρίζετε όχι μόνο στα πλαίσια της κοινωνικής ζωής του Ναυπλίου στην οποία μετέχω αλλά κυρίως από την πολιτιστική και επαγγελματική μου σταδιοδρομία για πολλές δεκαετίες.
Η εμπειρία αυτή μου έδωσε ορισμένα σταθερά κριτήρια για να μπορώ να διακρίνω πληρέστερα τις ανάγκες του Ιστορικού μας Δήμου αλλά και τους ανθρώπους που μπορούν να ανταποκριθούν σ΄ αυτές.
Στη μακρά μου πορεία ειδικά στην επιχείρηση «ΚΥΚΝΟΣ» που ήταν κομβικής σημασίας για την πρωτογενή παραγωγή και την οικονομική ευημερία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής μας, έμαθα μεταξύ άλλων ότι οι άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να έχουν όραμα, κινητικότητα και προθυμία, αλλά και ικανότητα να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις των καιρών.
Χρόνια όμως τώρα ζούμε σε λιμνάζοντα ύδατα. Τα κυρίαρχα κόμματα υποστηρίζουν εμμέσως ή αμέσως τους εκλεκτούς τους και έτσι αναπαράγονται οι πολιτικές και κομματικές δεσμεύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκροτείται κατ΄ αυτόν τον τρόπο μια συντηρητική κατεστημένη Τάξη που κάνει απλώς διαχείριση των πραγμάτων.
Η αποφυγή ανάλυσης και πρωτοβουλιών είναι ο κανόνας.
Το Ναύπλιο όμως αλλά και ολόκληρος ο Δήμος μας με τις πολλές δυνατότητες που έχει χρειάζεται κινητικότητα, έμπνευση και ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να υπερβαίνουν τις προκαθορισμένες συμπεριφορές.
Ένας τέτοιος θεωρώ ότι είναι ο Κων/νος Μάκαρης που έχει επιδείξει στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, αλλά και στις δημόσιες πρωτοβουλίες του ότι είναι άνθρωπος της καινοτομίας, της υπέρβασης , της σύνθεσης των απόψεων υπεράνω πολιτικών και κομματικών ιδεολογιών και αγκυλώσεων.
Γι΄ αυτό αποφάσισα να στηρίξω τον συνδυασμό του και να στρατευθώ μαζί του, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει το ζωογόνο και αναγεννητικό πρόγραμμα του, που χρειάζεται τώρα ο Δήμος μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά».
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;