ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Η Δήμητρα Δημάκη μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

Πέμπτη υποψηφιότητα στο Ανυφί με τη «Νέα Εποχή»

Η ανακοίνωση της Δήμητρας Δημάκη:
«Όντας γέννημα και θρέμμα του Ανυφίου παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις διεργασίες των ημερών για την κατάρτιση των συνδυασμών των Δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου.
Είμαστε όλοι σε θέση να γνωρίζουμε τις ικανότητες και επιτυχίες ή αποτυχίες των δοκιμασμένων, αλλά και το επαγγελματικό έργο και την διαδρομή εκάστου από αυτούς τους υποψήφιους που δεν έχουν δοκιμασθεί στα δημόσια πράγματα.
Η αγαπημένη μας Πόλη αλλά και ο διευρυμένος δήμος μπορεί να αποτελεί από πλευράς ιστορικής, αισθητικής, τουριστικής και παραγωγικής, μια παραδοσιακή πόλη, αλλά όμως για να μην αφήσει ανεκμετάλλευτα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να τα αναπτύξει περαιτέρω, ώστε εμείς και τα παιδιά μας να βρίσκουμε καλές δουλειές σε όλους τους τομείς, πρέπει διαρκώς να ανανεώνει το διευθυντικό της προσωπικό.
Εδώ το κριτήριο της προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν και να αποτελεί το πρόκριμα για την ενασχόληση με τα δημόσια πράγματα.
Από τις προβαλλόμενες υποψηφιότητες των νυν αλλά και των επίδοξων δημοτικών αρχόντων ξεχωρίζω την υποψηφιότητα του κ. Κων/νου Μάκαρη.
Τα επαγγελματικά και κοινωνικά επιτεύγματα του οποίου ξεχωρίζουν και εγγυώνται μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ανόδου της οικονομικής και κοινωνικής ζωής και εμπλουτισμού των θεσμών με νέους ανθρώπους, νέες μεθόδους, νέα προγράμματα.»

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;