ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί για την βιντζότρατα!

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Βιντζότρατας κ. Γιώργος Φατούρος έδωσε στη δημοσιότητα την εξής Ανακοίνωση – Ενημέρωση, που αφορά τον επαγγελματικό κλάδο του:

Λευκάδα 14 Φεβρουάριου 2021

Μετά την ανάρτηση δελτίου τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Παράκτιων Επαγγελματικών Αλιευτικών Σκαφών (05/02/2021) που έγινε στην ιστοσελίδα του κου Κοτσόργιου με αφορμή τη συνάντηση τους με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (συμμετείχε ο Σύμβουλος του Υπουργού, ο Νομικός Σύμβουλος και η Διεύθυνση Αλιείας) και αφορά τη βιντζότρατα και την παράδοση φακέλου επισημαίνουμε τα εξής:

ΔΕΙΤΕ:  Ακραία αύξηση: Το ελαιόλαδο έφτασε σε νέα «τρελή τıμή» – Πόσο πάει ο τενεκές

Α) Ο κος Κοτσόργιος για ακόμα μία φορά συκοφάντησε τη βιντζότρατα και προσπάθησε να παραπλανήσει τη νέα ηγεσία του Υπουργείου, μιλώντας ψευδώς και παραθέτοντας στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία υπόσταση και για αυτά έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Β) Κατόπιν παραγγελίας του Προέδρου του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Λέσβου κου Καραντώνη Μιχαήλ προς τον Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω κον Τζαμτζή Παναγιώτη αναφορικά με το ζήτημα της πορείας μηνυτήριας αναφοράς ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εναντίον του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών και ειδικότερα των ενδεχομένων ευθυνών μελών του ως προς τη διάπραξη απάτης με σκοπό την εξυπηρέτηση συμφερόντων και την εξαπάτηση των αρμόδιων επιτροπών προκειμένου να νομοθετήσουν με λάθος δεδομένα σχετικά με τη λειτουργία της βιντζότρατας. Ο κος Τζαμτζής ενημέρωσε ότι η εν λόγω αναφορά και προκαταρκτική δικογραφία, η οποία έλαβε ΑΒΜ: Ζ2018/12720, τέθηκε στο αρχείο κατ’ άρθρο 43 παρ. 3 ΚΠΔ, επειδή δεν πρόεκυψαν οι παραμικρές ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης.

ΔΕΙΤΕ:  Eurostat: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες αισθάνονται φτωχοί - Τι έδειξε νέα έρευνα
ΔΕΙΤΕ:  Ενίσχυση σε 7 επιδόματα: Οι δικαιούχοι και το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών

Ως εκ τούτου ο κος Κοτσόργιος επαναφέρει ζητήματα τα οποία έχουν τεθεί στο αρχείο από την Ελληνική Δικαιοσύνη και ουσιαστικά έχουν απορριφθεί όλοι οι ισχυρισμοί του για ψευδή σχέδια διαχείρισης και λάθος δεδομένα.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση απαιτηθεί.

Με εκτίμηση

Γιώργος Φατούρος

Πρόεδρος της Πανελλήνιας

Ένωσης Ιδιοκτητών Βιντζότρατας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!