ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Η δικηγόρος Φωτεινή Νίκα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάκαρη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Ονομάζομαι Νίκα Φωτεινή του Στυλιανού και της Αθανασίας. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ναύπλιο. Ο πατέρας μου Στυλιανός Νίκας έχει καταγωγή από τα Πυργιώτικα, ενώ η μητέρα μου Αθανασία Δεληγιάννη από την Νέα Τίρυνθα.
Είμαι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κι έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Φορολογικό Δίκαιο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και ασκώ μάχιμη δικηγορία από το 2012, διατηρώντας παράλληλα το δικό μου δικηγορικό γραφείο στην πόλη του Ναυπλίου από το 2015.
Είχα πάντοτε έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική και τα κοινά, αλλά και διάθεση για ουσιαστική προσφορά, πράγμα που πολύ φυσιολογικά με οδήγησε στο να δραστηριοποιηθώ ακόμη εντονότερα ως φοιτήτρια με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, κατέχοντας θέσεις όπως υπεύθυνη οργάνωσης και μέλος της κλειστής γραμματείας πόλης. Επιστρέφοντας στο Ναύπλιο και παράλληλα με την πρακτική μου άσκηση, υπήρξα μέλος της ΟΝΝΕΔ Αργολίδος, όπου διετέλεσα και Αντιπρόεδρος, ενώ το 2017 ορίστηκα Υπεύθυνη Οργάνωσης της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδoς.
Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, μετά από παρότρυνση πολλών συνδημοτών μας, στηρίζοντας εμπράκτως την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη, ώστε να απαλλαγεί οριστικά ο Δήμος μας από την καταστροφική πολιτική, που δυστυχώς ασκεί η απερχόμενη δημοτική αρχή.
Θεωρώ αδιανόητο, η Τοπική Κοινότητα Πυργιωτίκων, μία άκρως αναπτυσσόμενη κοινότητα με μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα που προσελκύει πληθώρα επισκεπτών, να παραμένει τόσο υποβαθμισμένη και να στερείται βασικών δομών υποδομής!
Θεωρώ αδιανόητο, η Τοπική Κοινότητα Νέας Τίρυνθας, μία από τις μεγαλύτερες Κοινότητες του Δήμου μας, να είναι πλέον ερειπωμένη και τίποτα να μην θυμίζει την παλαιά της αίγλη, αφού από το 2010 δεν έχει υλοποιηθεί κανένα έργο!
Έχω σκοπό να εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο Δήμος μας να αποτελέσει υπόδειγμα ανάπτυξης, όπως αρμόζει στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος.
Όραμά μου για την πόλη μας αποτελεί η οικονομική και πολιτιστική της αναβάθμιση.
Όραμά μου για τους συμπολίτες μου, η ευημερία και η ισοπολιτεία.
Δίκαια και ισότιμα, χωρίς σκοπιμότητες και αποκλεισμούς που στερούν το δικαίωμα έκφρασης στον κάθε δημότη, στην κάθε γειτονιά ή οικισμό.
Στον Δήμο Ναυπλιέων καθίσταται επιβεβλημένη η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».
Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά μας και όχι προνόμιο ορισμένων, ένας Δήμος για ΟΛΟΥΣ!
Φωτεινή Σ. Νίκα

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;