Η Ειρήνη Μουρτζούκου μίλησε για τη νέα της ζωή στο Άργος
Δεν θέλω ούτε παιδί, ούτε σύντροφο και δεν με νοιάζει αν βρεθώ στη φυλακή»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου, η γυναίκα που έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα από την υπόθεση με τους θανάτους μωρών στην Αμαλιάδα, μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.
Η νέα της ζωή στο Άργος
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, πλέον ζει στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Άργος και έχει στραφεί στις αγροτικές εργασίες, αλλάζοντας εντελώς τρόπο ζωής.

Οι αναφορές στον Παναγιωτάκη και την Αγγελική Νικολούλη
Η Μουρτζούκου αναφέρθηκε επίσης στον θάνατο του Παναγιωτάκη, μετά τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και στην έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, που είχε ρίξει φως στην υπόθεση μέσω της εκπομπής της.
Οι σχέσεις με τη μητέρα της
Αναφορικά με τη μητέρα της, η Μουρτζούκου τόνισε ότι η σχέση τους είναι πολύπλοκη και ότι δεν διατηρεί στενή επαφή μαζί της.











































