ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Η Ελένη Γκολέμη υποψήφια στο Παναρίτη με τη «Νέα Εποχή»

Είμαι γεννημένη στο Παναρίτη και έχω μεγαλώσει εκεί. Είμαι σύζυγος και συγχρόνως μητέρα δύο τέκνων. Δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα.
Παράλληλα με την εργασία μου και την φροντίδα της οικογένειας μου, είμαι και ενεργή πολίτης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας.
Η διαπίστωση μου όσον αφορά το ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής γύρω από την προσέγγιση των πάσης φύσεως προβλημάτων είναι μηδαμινή.
Επειδή δεν δέχομαι λοιπόν να μεγαλώνω τα παιδιά μου σε ένα τέτοιο περιβάλλον, χωρίς καμιά ποιότητα ζωής, χωρίς τις απαραίτητες παρεμβάσεις προς την Κεντρική εξουσία για χρονίζοντα προβλήματα της νεολαίας, αλλά και της τρίτης ηλικίας, αποφάσισα χωρίς χρονοτριβή να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κων/νος Μάκαρης για συμπόρευση στον κοινό πλέον αγώνα για αλλαγή νοοτροπίας και φιλοσοφίας γύρω από την άσκηση των καθηκόντων μιας νέας σύγχρονης Δημοτικής Αρχής.
Για αυτό λοιπόν θα είμαι και εγώ υποψήφια στο Παναρίτη με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη.
Γκολέμη Ελένη

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;