ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Ελένη Κοτσοβού υποψήφια με την «Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα»

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα της Ελένης Κοτσοβού, της ενεργής δημότισσας και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας των Διδύμων.
Έχει διατελέσει επί σειρά ετών, Πρόεδρος του συλλόγου των απανταχού Διδυμιωτών και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Διδύμων «Η Αθηνά», ενώ έχει υπηρετήσει ως εκπαιδευτικός (Χημικός) για τρία χρόνια στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου.
H Ελένη Κοτσοβού έκανε σήμερα την παρακάτω δήλωση:
«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Η συμμετοχή, είναι ο πυρήνας της δημοκρατίας μας.
Η υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει ότι θες να βοηθήσεις τη μικρή κοινωνία που σε περιβάλλει. Να κάνεις πράγματα για να διευκολύνεις την καθημερινότητα των ανθρώπων που συναντάς στο δρόμο σου. Η ενασχόληση μου με τα κοινά από τα νεανικά μου χρόνια είναι γνωστή στους ανθρώπους που με γνωρίζουν.
Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση επέλεξα να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό Ενότητα Δημιουργίας τουΤάσου Λάμπρου
γιατί – όπως όλοι και όλες – αγαπώ τον τόπο μας, την περιοχή μας, τα Δίδυμα.
Και αυτό σημαίνει ότι δεν μένω παρατηρήτρια και διαμαρτυρόμενη για όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν μένω στην ασφάλεια της κριτικής χωρίς πρόταση και πράξη.
Γιατί αυτό που βιώνουμε όλοι μας εδώ και χρόνια είναι μια διαρκής υποβάθμιση και παρακμή της περιοχής μας, της βόρειας Ερμιονίδας.
Η μείωση του πληθυσμού στον τόπο μας, η αντιμετώπιση των κατοίκων ιδιαίτερα της ορεινής Ερμιονίδας ως πολιτών Β κατηγορίας, η προβληματική παροχή των βασικών υπηρεσιών του δήμου (καθαριότητα, περιβάλλον, υποδομές, αδέσποτα..) είναι μια πραγματικότητα την οποία ζούμε καθημερινά και δεν μπορούν να την ανατρέψουν φιέστες και μεγάλα λόγια στα κοινωνικά δίκτυα.
Γιατί αισθάνομαι ότι ο τόπος μας διαρκώς υποβαθμίζεται καθώς οι δυνατότητες του, οι φυσικές του ομορφιές μένουν αναξιοποίητες ή στην χειρότερη περίπτωση οδηγούνται στην υποβάθμιση και στην καταστροφή.
Για αυτούς τους λόγους
Επιβάλλεται να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν, αυτά που δικαιούμαστε, αυτά για τα οποία είναι άξιος ο τόπος μας.
Επιβάλλεται στο δημοτικό συμβούλιο να υπάρχουν πολίτες που θα διεκδικούν και δεν θα παρακαλούν, που θα υπερασπίζονται το δημόσιο και συλλογικό συμφέρον του τόπου μας, που θα αξιοποιούν και θα διασφαλίζουν την ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη και πρόοδο για όλους.
Η ιδεολογία μου, η παιδεία μου, τα πιστεύω μου και η ανατροφή μου μόνο ένα πράγμα μου υπαγορεύουν , να υπερασπίζομαι το δίκιο και να εναντιώνομαι στο άδικο ανεξάρτητα από ποιον ξεκινάει και σε ποιον καταλήγει.»
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Κοτσοβού Ελένη, Eκπαιδευτικός (Xημικός).
Την καλωσορίζουμε στην παράταξή μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη στην δυναμική προσπάθεια μας για την αλλαγή του Δήμου Ερμιονίδας.
Ξεκινάμε όλοι μαζί, δυναμώνουμε το αυτοδιοικητικό κίνημα, συμμετέχουμε, διεκδικούμε, οραματιζόμαστε.
Το Γραφείο Τύπου

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!