ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Κατερίνα Μαλτέζου υποψήφια κοινοτική σύμβουλος με την «Ενότητα Δημιουργίας»

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μαλτέζου, μιας εκπροσώπου της νέας γενιάς των ενεργών πολιτών της Ερμιονίδας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η Κατερίνα Μαλτέζου έκανε σήμερα την παρακάτω δήλωση:
Συντοπίτες και συντοπίτισσες,
Ονομάζομαι Μαλτέζου Αικατερίνη του Αντωνίου. Κατάγομαι από τα Δίδυμα Αργολίδας, όπου και κατοικώ μόνιμα. Αποφοίτησα από το ΤΕΙ Νοσηλευτικής Ιωαννίνων το 2011 και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος με τίτλο «Δημόσια Υγεία».
Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Ναύπλιο με εξειδίκευση στον τομέα της Νεφρολογικής Νοσηλευτικής. Η αγάπη μου για την δια βίου μάθηση με οδήγησε στο κατώφλι της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης όπου μου έδωσε τα εφόδια ώστε να ασχοληθώ με την σχολική νοσηλευτική. Αυτή την στιγμή εργάζομαι στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
Με ανιδιοτελή αγάπη για τον συνάνθρωπο και τον τόπο μας θέτω υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο της Τ.Κ Διδύμων με την δημοκρατική παράταξη ¨Ενότητα Δημιουργίας¨ και τον υποψήφιο δήμαρχο Tάσο Λάμπρου. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου, σκοπός μου είναι να παράγω έργο με όλες μου τις δυνάμεις για την βελτίωση, την ανάπτυξη και την αναγέννηση της περιοχής μας.
Με την στήριξή σας μπορούμε να συμβάλλουμε διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για την Κοινότητα Διδύμων. Γιατί αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας! Όπως έχει πει ο Οδυσσέας Ελύτης «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».
Κατερίνα Μαλτέζου
Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος
Την καλωσορίζουμε στην παράταξή μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη στην δυναμική προσπάθεια μας για την αλλαγή του Δήμου Ερμιονίδας.
Ξεκινάμε όλοι μαζί, δυναμώνουμε το αυτοδιοικητικό κίνημα, συμμετέχουμε, διεκδικούμε, οραματιζόμαστε.
Το Γραφείο Τύπου

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!