Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Η Κορωνίδα Κοιλάδας ευχαριστεί την οικογένεια Λιβανού

Δημόσια ευχαριστήρια ανακοίνωση

Με την παρούσα ανακοίνωση, σύσσωμη η οικογένεια της Κορωνίδα Κοιλάδας ως αθλητικός οργανισμός, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά από καρδιάς την οικογένεια των κ.κ. Γεωργίου και Λίτας Λιβανού για την συμπαράσταση με την οικονομική και πολυεπίπεδη βοήθεια που συνεχίζουν να προσφέρουν στην ομάδα μας αδιάκοπα κι αμερόληπτα εδώ και περίπου 37 χρόνια, από το 1987 !!!
Σε πολλά και πολύ σημαντικά έργα υποδομών, έρχεται φυσικά να προστεθεί και η ετήσια τακτική σημαντικότατη κι ανεξάντλητη οικονομική βοήθεια της οικογένειας Λιβανού.
Έτσι λοιπόν και φέτος, η οικογένεια στάθηκε δίπλα μας συμβάλλοντας σημαντικά στην κάλυψη αναγκαίων λειτουργικών εξόδων της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.
Ομολογουμένως η βοήθειά τους είναι ακόμα πολυτιμότερη και αναντικατάστατη σε τέτοιες ιδιαίτερα δύσκολες σεζόν/χρονιές , σε εποχές οικονομικής δυσχέρειας για μεγαλο μερος της κοινωνίας μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά λοιπόν που συνεχίζουν να παρέχουν αυτή την πολύχρονη βοήθεια σε όλα τα επίπεδα , προκειμένου το αθλητικό σωματείο της Κορωνίδας να αποτελεί πρότυπο ερασιτεχνικού αθλητισμού και να παράγει ταυτόχρονα κοινωνικό έργο.
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να συνεχίσουν και στο μέλλον αυτή τους την ανιδιοτελή προσφορά.
Τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία κι ευημερία. Είμαστε πάντα ευγνώμονες.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!