ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Η λεπτομέρεια στην κουζίνα που μπορεί να σας παχαίνει

Όλα παίζουν το ρόλο τους…

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν την διατροφή μας και την απώλεια κιλών αλλά ίσως κάποια δεν τα φανταζόμαστε.
Ένα από αυτά μπορεί να είναι η ίδια η κουζίνα μας, σύμφωνα με τους ειδικούς.
Έρευνα η οποία δημοσιεύτηκε στο Environment and Behavior έδειξε ότι η ακαταστασία που έχουμε στην κουζίνα είναι αυτή που μπορεί να μας προσθέτει κιλά. Άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη, ακαταστασία στο τραπέζι, και μισάνοιχτες συσκευασίες δεν μας βοηθούν να χάσουμε βάρος.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μια ακατάστατη κουζίνα στέλνει το μήνυμα στον εγκέφαλό σας ότι όλα στη ζωή σας είναι εκτός ελέγχου.
Αυτό είναι ιδιαιτέρως κακό για τις δίαιτες γιατί κάνει το μυαλό σας να σκεφτεί πως «εφόσον όλα γύρω μου είναι εκτός ελέγχου, είμαι και εγώ εκτός ελέγχου. Με άλλα λόγια, δεν πειράζει αν φάω μια ολόκληρη σακούλα γαριδάκια».
Για την έρευνα ζητήθηκε από γυναίκες οι οποίες ήταν σε ήρεμη κατάσταση να κάτσουν και να περιμένουν σε μια ακατάστατη κουζίνα με ένα νεροχύτη γεμάτο βρώμικα πιάτα, εφημερίδες πάνω στο τραπέζι και το τηλέφωνο να χτυπάει που και που στο άσχετο. Μέσα σε δέκα λεπτά έφαγαν τα διπλάσια μπισκότα σε σύγκριση με τις γυναίκες που κάθονταν σε μια καθαρή και οργανωμένη κουζίνα.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;