ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση στην Αργολίδα!

Ο κόσμος έδωσε εντολή στον Μάκαρη: «Οδήγησέ μας στην ανάπτυξη!»

Είχαμε χρόνια να δούμε τόσο παλμό, ένταση, συγκίνηση και ενθουσιασμό!
Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας*
Τα εγκαίνια τα εκλογικού κέντρου της «Νέας Εποχής» στο Ναύπλιο θα μείνουν στην ανάμνηση όλων ως η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών στην Αργολίδα.
Η ήρεμη δύναμη που ονομάζεται Κωνσταντίνος Μάκαρης, μόνο ήρεμη δεν ήταν χθες το βράδυ!

Η αγάπη του κόσμου γι’ αυτόν τον άνθρωπο δεν έχει προηγούμενο. Πραγματική λαοθάλασσα έπνιξε το Ναύπλιο το βράδυ του Σαββάτου για να σταθούν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάκαρη, για να φωνάξουν συνθήματα, να κυματίσουν σημαίες, να του δώσουν την ξεκάθαρη εντολή να πάρει τον Δήμο στα χέρια του και να τον οδηγήσει στη Νέα Εποχή.

Ο κόσμος αγανάκτησε με την απερχόμενη δημοτική αρχή, δεν θέλει και δεν του αξίζουν άνθρωποι με σακούλες κοπράνων και καταδικαστικές αποφάσεις, δεν αντέχει να βλέπει την πόλη και τα χωριά μέσα στα σκουπίδια, δεν μπορεί να ανεχτεί εκατοντάδες προκλητικές απευθείας αναθέσεις και κατατμήσεις έργων, απαιτεί να σταματήσει η κατρακύλα, η σήψη και η παρακμή στον τόπο.

Δεν αξίζει στην πιο όμορφη και γραφική πόλη, στην πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους να ξεφτιλίζεται σε όλο τον κόσμο γιατί ο εκπρόσωπός της, η κεφαλή του Δήμου, μαζεύει σκουπίδια και κόπρανα… Δεν ανέχεται να ακούει για πλαστές διαθήκες και να βλέπει ανθρώπους που δεν θέλουν την ανάπτυξη, που δεν θέλουν τη μαρίνα στο Λιμάνι, που δεν θέλουν ο τόπος να προοδεύσει.

Ο κόσμος χθες το βράδυ φώναξε ΟΧΙ στο παλιό και στο διεφθαρμένο, ΟΧΙ στη δυσωδία των κοπράνων, ΟΧΙ στις παλαιοκοματικές πρακτικές που οδήγησαν σε τέλμα τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ξεφτίλισαν σε όλο το πανελλήνιο.

Οι πολίτες όμως απέκτησαν ξανά ελπίδα! Πιστεύουν πως ΝΑΙ, μπορεί το Ναύπλιο και τα χωριά να προοδεύσουν και να μπουν σε τροχιά ανάπτυξης. Βλέπουν στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μάκαρη το νέο, το αμόλυντο, το διαφορετικό… το σύγχρονο!

Βλέπουν τον άνθρωπό τους. Αυτόν που έχει τις ιδέες και τη δυναμική να φτάσει τον τόπο ψηλά, αυτόν που θα επαναφέρει το χαμόγελο στο πρόσωπό τους και την ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά τους.

Αυτόν που έχει όραμα, πρόγραμμα, υψηλές διασυνδέσεις και αέρα νικητή. Αυτόν που μπορεί να σταθεί παντού, που είναι δίκαιος και τους βλέπει όλους ισότιμα. Αυτόν που ακούει, που δεν δίνει ψεύτικες υποσχέσεις, που τον γεμίζει η προσφορά στην κοινωνία. Στο πρόσωπο του οραματιστή και πρωτοπόρου Κωνσταντίνο Μάκαρη βλέπουν οι δημότες τον άνθρωπο που θα οδηγήσει το Ναύπλιο στη Νέα Εποχή.

Στη χθεσινή μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση υπήρχαν μόνο φίλοι, υποστηρικτές και απλός κόσμος. Το έβλεπες στα μάτια όλων ότι πιστεύουν πραγματικά στην αλλαγή και στην ανάπτυξη που θέλει να φέρει ο Κωνσταντίνος Μάκαρης.

Τόση αγάπη, τόση συγκίνηση, τόσα δάκρυα χαράς δεν έχουμε ξαναδεί σε συγκέντρωση, όχι μόνο στο Ναύπλιο αλλά και σε ολόκληρη την Αργολίδα, εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι πλέον ξεκάθαρο: Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στους συνανθρώπους του, αυτός που έκανε σκοπό του την προσφορά, χτίζοντας σχολεία, νοσοκομεία και κάνοντας αμέτρητες δωρεές σε όλη την Ελλάδα, είναι αυτός που θέλουν οι δημότες να τους εκπροσωπήσει.

Γιατί το φως νικάει το σκοτάδι.
Γιατί η αλήθεια πάντα επικρατεί.
Γιατί ο Κωνσταντίνος Μάκαρης είναι ταπεινός, έχει ήθος και αξίες.
Γιατί ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου.
Γι’ αυτό και θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ναυπλιέων.
Και δεν το λέμε εμείς, ο κόσμος το είπε ή μάλλον το βροντοφώναξε!

* Ο Ιάσονας Μουσταΐρας είναι ιδιοκτήτης
του Argolida Planet & υπεύθυνος
της δημοσιογραφικής ομάδας.
ΔΕΙΤΕ:  Μάκαρης για δηλώσεις Τσακλόγλου: «Σήμερα οι δικηγόροι και οι ντελιβεράδες, αύριο ποιοι;»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!