Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Η συνάντηση Καμπόσου με Μαντζούνη και το «καρφί» για Μαλτέζο

Επίσκεψη στη Δημαρχείο του Δήμου Αργούς Μυκηνών και συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειαρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, παρουσία Προϊστάμενων των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας.
Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση και καταγραφή για τα τρέχοντα θέματα αλλά και για τα επερχόμενα που αφορούν τον Δήμο.
«Η άριστη συνεργασία θα συνεχιστεί με μοναδικό σκοπό το όφελος τις τοπικής κοινωνίας» τόνισε ο κ. Μαντζούνης, ενώ ο κ. Καμπόσος χαρακτήρισε τη συνάντηση άκρως εποικοδομητική και τόνισε πως σίγουρα θα φέρει οφέλη για τον Δήμο.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος πέταξε και το… καρφί του για τον κ. Μαλτέζο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μετά τον Δημήτρη Σχοινοχωριτη και ο Γιάννης Μαντζούνης ακολουθεί τον δρόμο της συνεργασίας, κάτι που δεν είδαμε από τον προηγούμενό τους, Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας».
Αν το σκεφτεί κανείς, δεν έχει και άδικο ο κ. Καμπόσος στην αναφορά του για τον κ. Μαλτέζο, καθώς όσο ο τελευταίος ήταν Αντιπεριφερειάρχης, δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ των δύο ανδρών, πόσω μάλλον συνεργασία, έστω και για απλά θέματα, όπως για παράδειγμα τον δρόμο του κάστρου, που στο τέλος ο Δήμαρχος απηύδησε με τις υποσχέσεις και έστειλε δικά του συνεργεία να τον φτιάξουν!
ΔΕΙΤΕ:  Επιστολή στο AP: «Η πλατεία στο Άργος θυμίζει Σκόπια! Φτάνει το κιτς, δεν έχουν θέση οι κινεζουριές»

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!