ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η συσκευή «έκπληξη» που ξεπουλάει στη Black Friday: Αγοράζει ένας στους δύο

Τι ψάχνουν για να αγοράσουν στη Black Friday 2023 οι Έλληνες καταναλωτές;

Η μεγάλη έρευνα που αποκαλύπτει το Νο1.
Η μεγάλη «γιορτή του καταναλωτή» καταφτάνει. Η Black Friday 2023 πέφτει φέτος την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ήδη οι καταναλωτές αναζητούν τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν με μεγάλη έκπτωση. Επίσης, κρατούν «τιμολόγιο» για να ανακαλύψουν εάν τελικά οι εκπτώσεις θα είναι πραγματικά μεγάλες.
Πριν από μερικές μέρες, το Public έκανε μια μεγάλη έρευνα που αποκαλύπτει τα προϊόντα που αγοράζουν περισσότεροι οι Έλληνες, αλλά και εκείνο που αναμένεται μάλλον να κάνει θραύση στις ηλεκτρικές συσκευές.

Σύμφωνα με τα ευρήματα που βγήκαν στη δημοσιότητα πριν από μερικές ώρες, ένας στους δύο καταναλωτές (58%) προμηθεύτηκε πέρσι ηλεκτρική σκούπα. Παρότι θα περίμενε κανείς να πάρουν την πρωτιά τα κλιματιστικά, ακολουθούν με ποσοστό 27% στις προτιμήσεις, ενώ τα πλυντήρια έχουν και αυτά την τιμητική τους αλλά με 15%.
Τα παραπάνω αποτελέσματα είναι από Instragram Poll που δημιούργησε για το κοινό το Public.
Black Friday: Τι ψωνίζουν οι γυναίκες και τι αγοράζουν οι άνδρες
Γυναίκες και άνδρες ψώνισαν εξίσου στη Black Friday 2022: Το 53% των καταναλωτών που πραγματοποίησαν αγορές την ημέρα αυτή ήταν γυναίκες και το 47% άνδρες, αυξάνοντας ελαφρώς το ποσοστό των γυναικών, σε σχέση με το 2021.

Πρωτεύουσα και στις Black Friday αγορές η Αθήνα: Με ποσοστό 75%, οι Αθηναίοι φάνηκε πως αξιοποίησαν στο έπακρο τα οικονομικά deals που δημιουργήθηκαν. Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και η Λάρισα.
Οι καταναλωτές χτύπησαν τα deals on the go: Το μεγαλύτερο ποσοστό των αγορών πραγματοποιήθηκε μέσω κάποιας φορητής συσκευής (33% μέσω mobile και 33% μέσω tablet), ενώ το 34% των αγοραστών προτίμησε το πιο παραδοσιακό μέσο του desktop υπολογιστή για τις αγορές τους.

ΔΕΙΤΕ:  Συνελήφθη αλλοδαπός με ναρκωτικά χάπια στο Ναύπλιο
ΔΕΙΤΕ:  Έχεις αυτό στο αυτοκίνητο; Τεράστιο πρόστιμο αν σε πιάσουν

Black Friday: Η τεχνολογία στην κορυφή
Και στην περσινή Black Friday, αγαπημένες κατηγορίες των καταναλωτών αναδείχθηκαν οι τηλεοράσεις (34%), τα κινητά (25%) και τα laptops (11%). Ακολουθούν τα bluetooth, smartwatches και πολυμηχανήματα, tablets, τα PS5 και desktops.
Τα πιο hot tech brands ανά κατηγορία:
Η hot τριάδα στα smartphone brands είναι η Samsung, η Apple και η Xiaomi.

ΔΕΙΤΕ:  Επίδομα μητρότητας: Οι νέες κατηγορίες εργαζομένων που εντάσσονται και θα λάβουν 780 ευρώ

Τα πιο δημοφιλή smartphones στην Black Friday
Τα πιο δημοφιλή μοντέλα smartphones της περσινής Black Friday ήταν τα Samsung Galaxy A52S 5G 128GB Black N, Xiaomi Note 11S 6/64 Grey, Samsung Galaxy A13 128GB N Black, Apple iPhone 11 64GB Black και Samsung Galaxy A13 64GB N Blue.
Στην κατηγορία των τηλεοράσεων ξεχώρισαν τα brands Arielli, United και F&U.
Πηγή

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!