ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου βλέπει θετικά τη μετατροπή της κακοποίησης ζώων από πλημμέλημα σε κακούργημα

Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου βλέπει θετικά την πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για την μετατροπή της κακοποίησης ζώων από πλημμέλημα που ήταν μέχρι σήμερα σε κακούργημα.

Θεωρούμε θετικό αυτό το βήμα για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού θέματος της κακοποίησης των ζώων και πιστεύουμε ότι με την μετατροπή του αδικήματος αυτού σε κακούργημα άρα και συνεπώς σε έγκλημα θα βρεθούμε ένα βήμα πιο κοντά στην εξάλειψη των βίαιων συμπεριφορών απέναντι στα ζώα, που είναι ένας εφιάλτης ο οποίος πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει ολοκληρωτικά.

Πιστεύουμε ότι όσοι μέχρι τώρα έχουν εγκληματήσει σε ζώα κακοποιώντας τα, αλλά και όσοι έχουν σκοπό να το κάνουν τώρα θα το σκεφτούν και δεύτερη φορά καθώς τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκά μαζί τους αφού ο νόμος θα είναι πιο αυστηρός και ευελπιστούμε και αμείλικτος σε τέτοιες περιπτώσεις έτσι ώστε να μην ξανασυμβούν πότε πια τέτοια περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!