Μια σπουδαία διάκριση!
Η μόλις 8 ετών μαθήτρια πιάνου Αλεξάνδρα Γουδά κατάφερε να αποσπάσει το Ασημένιο Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Debussy, στην κατηγορία 8-10 ετών.
Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε συμμετοχές από όλο τον κόσμο, όμως η μικρή Ρεθυμνιώτισσα κατάφερε να ξεχωρίσει με την τεχνική της, την εκφραστικότητα και την καλλιτεχνική της ωριμότητα.
Η πορεία της νεαρής μουσικού
Η Αλεξάνδρα Γουδά σπουδάζει πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Δήμου Ρεθύμνης, στην τάξη της καθηγήτριας Λυδίας Τζουγανάκη. Η παρουσία της στον μεγάλο αυτό διαγωνισμό απέσπασε εντυπωσιακά σχόλια για την καλλιτεχνική της έκφραση και την ωριμότητα της ερμηνείας της. Οι θετικές κριτικές επιβεβαιώθηκαν με τη βράβευσή της, η οποία αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ίδια αλλά και για το μουσικό σχολείο της.










