Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος ο Καμπόσος

Μαθαίνω πως πρόσφατα είχε σύσκεψη με τους συμβουλους της παράταξής του ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος

και εκτός των άλλων ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Άργους Μυκηνών στις επόμενες εκλογές.

Ο λόγος που έγινε αυτή η διευκρίνηση είναι οι φήμες που φέρουν τον κ. Καμπόσο να ενδιαφέρεται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, φήμες οι οποίες εντάθηκαν με αφορμή την κόντρα του με τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα για το θέμα της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ.

ΔΕΙΤΕ:  Καταγγελία στο AP: «Αγέλη σκύλων στο πάρκο του Μπόνη στο Άργος... Κινδυνεύουν τα παιδιά μας!»

Είναι γεγονός πως ο Καμπόσος είναι ένας αυτοδιοικητικός που έχει παρεμβατικότητα στην κοινωνία και η διαμάχη του με το Νίκα έδειξε την πολιτική του ευστροφία και τα δυνατά του αντανακλαστικά.

Ταυτόχρονα η υπόθεση τον κάνει ευρέως γνωστό και δεν είναι λίγα τα στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και της “γαλάζιας πολυκατοικίας” από όλη τη Πελοπόννησο που θα “καλοέβλεπαν” μια τέτοια υποψηφιότητα.

ΔΕΙΤΕ:  Στην Ερμιονίδα φτιάχνουν τους δρόμους (Pics)

Όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ίδιος ο δήμαρχος, που ναι μεν τα βλέπει όλα αυτά, αλλά ως φαίνεται, η καρδιά του είναι χαρισμένη στο Άργος – στον λαό του – όπως λέει. Και μπορεί όλα να μοιάζουν άκρως γοητευτικά και κολακευτικά για τον ίδιο, ο δήμος Αργους Μυκηνών παραμένει στην πρώτη γραμμή.

ΔΕΙΤΕ:  Κιβέρι, ένας ιδανικός προορισμός διακοπών!

Και επειδή ένα γνωρίζουμε για τον δήμαρχο αυτό, πως δεν είναι αρέσκεται σε κωλοτούμπες, για να το ξεκαθαρίζει στους συνεργάτες του, το εννοεί.

Π.Α.

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!