ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θα «καθαρίσουν» από την πρώτη Κυριακή!

Καμπόσος και Μάκαρης θα σαρώσουν στις εκλογές

Όσο και να ψάξει κάποιος παλαιότερα γραπτά μας, δεν θα βρει πρόβλεψή μας που έπεσε έξω!
Αυτό δεν γίνεται τυχαία, ούτε απαραίτητα είμαστε τζογαδόροι για να διεκδικούμε τον ρόλο του tipster.
Κατ’ αρχήν, δεν ασπαζόμαστε σε καμία περίπτωση τον κανόνα που θέλει τον δημοσιογράφο να μεταφέρει τα γεγονότα χωρίς να εκφέρει άποψη. Εμείς ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πούμε. Είμαστε μέσο με άποψη και οι συντάκτες έχουν το ελεύθερο να γράψουν ό,τι πιστεύουν, εφόσον το υπογράφουν, άρα και ο υπογράφων δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση.
Ότι πέφτουμε μέσα, δεν σημαίνει ότι είμαστε μέντιουμ, ούτε ρίχνουμε κάρτες ταρώ, ούτε φυσικά βλέπουμε οράματα. Απλά, επειδή είμαστε στην επικαιρότητα, γνωρίζουμε αρκετά. Και μετά από τόσα χρόνια, μπορούμε να τα «φιλτράρουμε». Κυρίως όμως, επειδή έχουμε μάθει να ακούμε τον κόσμο, βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα.
Στις βουλευτικές εκλογές που πέρασαν, δεν γράψαμε μόνο ποιοι θα εκλεγούν στο νομό αλλά και ποιοι θα ακολουθήσουν τους πρώτους στα ψηφοδέλτια… και επαληθευθήκαμε.

Στις αυτοδιοικητικές που έρχονται, όταν πολλοί έλεγαν ότι ο Νίκας δεν θα κατέβει ξανά, είχαμε γράψει ότι όχι μόνο θα κατέβει αλλά και θα θριαμβεύσει. Στο πρώτο επιβεβαιωθήκαμε, καθώς 4 (!) μήνες μετά ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Το δεύτερο… θα φανεί τον Οκτώβρη.

Θα τολμήσουμε να ξαναγράψουμε λοιπόν, πώς πιστεύουμε ότι θα εξελιχθούν οι εκλογές στους δύο μεγαλύτερους Δήμους της Αργολίδας. Και θα αναρτήσουμε ξανά το παρόν άρθρο, χωρίς καμία αλλαγή, την επομένη των εκλογών. Μόνο και μόνο για τη χαρά που μας δίνει η καθημερινή επαφή μας με εσάς, τους αναγνώστες, αξίζει… και ας μας κράξετε αν πέσουμε έξω! Αρκεί να μην βρίσετε, γιατί θα κοπείτε! Δεν θα μας ρίξει εμάς το facebook επειδή κάποιοι μιμούνται τους φορτηγατζήδες!

Φτάνει ο πρόλογος, εν συντομία:
Δήμος Άργους Μυκηνών: Νικητής ο Δημήτρης Καμπόσος, με πιθανότερο σενάριο να μη χρειαστεί να πάμε σε δεύτερη Κυριακή. Δεύτερη η παράταξη του Γιάννη Μαλτέζου και από κοντά η αντίστοιχη του Πέτρου Θωμόπουλου. Αριστερά και παράταξη Παπαϊωάννου θα μοιραστούν ότι περισσέψει.

Δήμος Ναυπλιέων: Νικητής ο Κωνσταντίνος Μάκαρης με υψηλό ποσοστό. Θα αφήσει πίσω τους τρεις Δημήτρηδες που κυνηγούν την εκλογή τους. Κωστούρος, Ορφανός (αν φτάσει στην κάλπη) και Παπαδημόπουλος η σειρά των υπόλοιπων διεκδικητών.
Τους λόγους τους έχουμε γράψει σε αρκετά άρθρα. Ραντεβού σε 4 μήνες. Σχολιάστε ελεύθερα στα social media του Argolida Planet, μας ενδιαφέρει να μάθουμε την άποψή σας.
Ι.Μ.
Κεντρική φωτό: VIP Life Style
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανάπλασης στη Θερμησία

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!