Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

«Θα ξηλώσουν την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος;»

Επιστολή αναγνώστη στο Argolida Planet

«Γιατί δεν απαντάει ο Δήμος; Αυτή η σιωπή με ανησυχεί ιδιαίτερα…»
«Σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που δίνετε στους πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους και για την αντικειμενική ενημέρωση που παρέχετε. Το ερώτημα που με απασχολεί, και πιστεύω ότι απασχολεί πολλούς από τους αναγνώστες σας, είναι αν τελικά θα ξηλώσουν την πλατεία του Άργους.
Έχετε γράψει για την πρόθεση της δημοτικής αρχής, υπό τον κύριο Μαλτέζο, να απομακρύνει το άγαλμα του Ηρακλή, το συντριβάνι και άλλες εγκαταστάσεις από την πλατεία. Παρά τις ανησυχίες και την αναστάτωση που έχει προκαλέσει αυτό το θέμα, δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Άργους Μυκηνών για να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες.
Αυτή η σιωπή από τον Δήμο με ανησυχεί ιδιαίτερα. Το γεγονός ότι δεν έχουν απαντήσει στις ανησυχίες του κόσμου και στα ρεπορτάζ σας, με κάνει να πιστεύω ότι ίσως όντως σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε αυτές τις αλλαγές. Δεν θα έπρεπε ο Δήμος να σας απαντήσει και να ενημερώσει τους πολίτες ξεκάθαρα για τα σχέδιά του;
Η πλατεία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ταυτότητας του Άργους, και οι αλλαγές σε αυτήν δεν πρέπει να γίνονται χωρίς την ενημέρωση και τη συναίνεση των κατοίκων. Ελπίζω να συνεχίσετε να πιέζετε για απαντήσεις και να αναδεικνύετε τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.»
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Β.
Επιστολές & Καταγγελίες Αναγνωστών:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!