ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θα πάρουν τον Κωστούρο σηκωτό με Χειροπέδες!!! …αν πλησιάσει το σπίτι του Ορφανού στα 200 μέτρα

Έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Κωστούρου

Τώρα δεν θα τολμήσει να ξαναπετάξει κόπρανα!
Ο Δημήτρης Ορφανός δήλωσε πως ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ομολόγησε ενώπιον της Δικαιοσύνης το περιεχόμενο της καταγγελίας του ότι πετούσε κατ’ επανάληψη σκουπίδια έξω από την οικία του.
Δεκτό έγινε από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Ορφανός κατά του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστουρού.
«Υπό το βάρος των αποδεικτικών μέσων, ο αντίδικος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποχρεώθηκε να συνομολογήσει της αιτήσεως μου και των παράνομων πράξεων που αναφέρονται στο εν λόγω δικόγραφο» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα Δικαστήρια Ναυπλίου.

Ο Δημήτρης Κωστούρος με τη χορήγηση προσωρινής διαταγής υποχρεώθηκε σε απαγόρευση διέλευσης από την οικία του Δημήτρη Ορφανού σε απόσταση 200 μέτρων, καθώς επίσης και του απαγορεύτηκαν αντίστοιχες προκλητικές και παράνομες ενέργειες προς το πρόσωπό του, επισήμανε περαιτέρω ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου.
Καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο Δημήτρης Ορφανός έστειλε το μήνυμα πως συνεχίζει δυνατά και πιο αποφασιστικά για την υλοποίηση του οράματός του για τον Δήμο Ναυπλιέων.
Σημειώνεται πως ο κ. Ορφανός προέβη την Παρασκευή στο αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα αναφορικά με τις επαναλαμβανόμενες πρωτοφανείς, αδιανόητες, παράλογες και προσβλητικές ενέργειες που προέβη ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εναντίον του. Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος, περνούσε από το σπίτι του Δημήτρη Ορφανού και πετούσε σακούλες με σκουπίδια και περιττώματα. Αυτό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ορφανό, συνέβη για τουλάχιστον ένα μήνα.

.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!