Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Θα τολμήσει ο Νίκας να τα βάλει με τον Καμπόσο;

Ακούστηκε πως την Δευτέρα, ημέρα που θα ξεκινήσει ο έλεγχος στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε., που έχει ζητήσει η Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου και ο πρόεδρος της Δ. Καμπόσος, η Περιφέρεια θα φέρει εμπόδια και δεν θα επιτρέψει να ξεκινήσει.

Το ερώτημα είναι εάν μπορεί και ποιος να σταματήσει το 50% της επιχείρησης να  ελέγξει τα οικονομικά της. Η απάντηση είναι πως κανείς δεν μπορεί. Και εάν συμβεί αυτό θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα.

Αλλά γιατί να προβεί σε αυτή την απελπισμένη κίνηση αλλά και ατυχή ο Περιφερειάρχης; Τι φοβάται πως θα ανακαλύψει ο Καμπόσος; Πως δεν υπάρχει έλλειμα; Μήπως ανακαλύψει κάποιο άλλο στοιχείο και ναυαγήσει όλη η ιστορία περί ελλείματος; Μήπως θέλει να κερδίσει χρόνο;

Είναι σαφές πως δεν θέλει τον Καμπόσο στα πόδια του ο Π. Νίκας. Γι αυτό και προσπαθεί άρον – άρον να πετάξει τους δημάρχους έξω από την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. και να την κλείσει.

Εκείνο όμως που κάνει όλους να αναρωτιούνται είναι πως με όλα αυτά αναγορεύει τον Καμπόσο ως αντίπαλο. Και τον προκαλεί. Και αυτή η πρόκληση της Δευτέρας, εάν τελικά πραγματοποιηθεί, τότε σίγουρα ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών θα σηκώσει το γάντι .

Και οι γνωρίζοντες καλά τα αυτοδιοικητικά και πολιτικά πράγματα της Πελοποννήσου ξέρουν πολύ καλά πως στην μάχη ο Καμπόσος δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν τον σταματάει τίποτα μέχρι… τελικής πτώσης του όποιου αντιπάλου του!

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!