Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Θερμή υποδοχή στον τ. Βασιλιά Κωνσταντίνο στο Ναύπλιο! [Εικόνες]

Θερμής υποδοχής έτυχε ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου πήγε με την Άννα Μαρία για να εμβολιαστεί.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, ο τ. Βασιλιάς μετέβη στο Νοσοκομείο για να εμβολιαστεί και εκεί βρέθηκε προ εκπλήξεως, όταν στην κεντρική είσοδο είδε να τον περιμένουν και να τον υποδέχονται θερμά περί τα 20 άτομα, με επικεφαλής τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρή Βασιλόπουλο.

ΔΕΙΤΕ:  Ξεχάστε Ηρακλή και συντριβάνι! Θέλουν να τα ξηλώσουν από την πλατεία του Άργους

Υπήρξαν συζητήσεις για το αν θα έπρεπε να υποδεχτούν τον Κωνσταντίνο και με ποιο θεσμικό ρόλο έγινε αυτό, όπως και κάποιες αντιδράσεις.

Η υποδοχή σχολιάστηκε από τον πρώην αναπληρωτή διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρη Κωστακιώτη, ο οποίος αναρωτήθηκε δημόσια  «Λόγω ποιας τωρινής θεσμικής ιδιότητας ακριβώς ο τέως βασιλιάς έτυχε υποδοχής από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο νοσοκομείο στην Αργολίδα; Εντολή του υπουργού Υγείας ή του πρωθυπουργού; Ή προσωπική του επιλογή;».

Λίγη ώρα μετά ο Γιάννης Καρβέλης ανέφερε στο pelop.gr ότι «η παρουσία μου εκεί ήταν σε γνώση του υπουργείου Υγείας. Η παρουσία μου ήταν εντελώς συμβολική και ανθρώπινη προς έναν παλαιό θεσμό της χώρας. Οι άνθρωποι δεν ζήτησαν κάτι ούτε καμία ιδιαίτερη μεταχείριση. Ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί και συμπεριφέρθηκαν πολύ απλά όπως όλοι οι άλλοι πολίτες που είχαν έρθει να εμβολιαστούν. Μάλιστα το ραντεβού του εμβολιασμού ήταν μόνον για τον τ. βασιλιά. Σε μία σύντομη συνομιλία που είχα με την τ. βασίλισσα μου ανέφερε ότι περιμένει τη δική της σειρά για να κάνει το εμβόλιο. Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα που προσφέρεται για τόση συζήτηση και ανέξοδο σχολιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».


Photos: Eurokinissi
Β. Παπαδόπουλος

ΔΕΙΤΕ:  Αμερικάνικο σκάφος με Ισραηλινούς στο Πόρτο Χέλι -Επιχείρηση του Λιμενικού

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!