ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θες να καθαρίσεις το πληκτρολόγιό σου; Μια κολλητική ταινία θα σου δώσει τη λύση

Η κολλητική ταινία μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε πολλά καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζεις μέσα στο σπίτι.

Η κολλητική ταινία σού έρχεται στο μυαλό όταν θέλεις να τυλίξεις ένα δώρο και να κολλήσεις τις άκρες του, όταν θες να δημιουργήσεις κολάζ και θέλεις να κολλήσεις σκόρπιες φωτογραφίες ή να ενώσεις κάτι που σκίστηκε.
Η αλήθεια είναι ότι δεν πάει ο νους σου πως με την κολλητική ταινία μπορείς να λύσεις πολλά ζητήματα και αναποδιές που συμβαίνουν μέσα στο σπίτι. Ναι, κι όμως! Η κολλητική ταινία μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύ χρήσιμο μικροαντικείμενο.
Περίεργες αλλά πρακτικές χρήσεις της κολλητικής ταινίας
#1 Καθάρισε το πληκτρολόγιό σου
Ένα κομματάκι κολλητικής ταινίας μπορεί να καθαρίσει τυχόν ψίχουλα ή σκόνη που έχει συσσωρευτεί ενδιάμεσα στο πληκτρολόγιό σου.
#2 Μάζεψε τα σπασμένα γυαλιά
Έσπασες κάποιο ποτήρι; Αφού μαζέψεις τα μεγάλα κομμάτια γυαλιών, πάρε κολλητική ταινία για να μαζέψεις τα τρίμματα. Έτσι, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν έχει ξεμείνει κανένα κομματάκι σε κάποια άκρη του σπιτιού.
#3 Επισκεύασε τα ξεφτισμένα κορδόνια σου
Αν η άκρη του κορδονιού σου έχει ξεφτίσει και δεν μπορείς να το περάσεις μέσα από την τρύπα του παπουτσιού, τύλιξέ τη με κολλητική ταινία και πέρασέ το. That’s it. Τόσο απλό!
#4 Δημιούργησε ένα σκιάχτρο για να διώχνεις τα πτηνά από τον κήπο
Πάρε ένα τελειωμένο ρολό από χαρτί υγείας ή κουζίνας, τύλιξέ το με κολλητική ταινία και κρέμασέ το στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου. Έτοιμο το DIY σκιάχτρο.
#5 Δημιούργησε το τέλειο cat eye
Δυσκολεύεσαι κι εσύ να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner; Τοποθέτησε διαγώνια στην άκρη του ματιού σου ένα κομματάκι κολλητικής ταινίας και σχημάτισε έτσι τη γραμμή eyeliner.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!