ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Θλίψη | Μετά τον Γιάννη Νόνη «έφυγε» και ο Γιώργος Σταυράκης

Δεύτερο “χτύπημα” για τους Χαΐνηδες

O Γιώργος Σταυράκης ή «Πάκο», δεξιοτέχνης της κιθάρας, από το συγκρότημα Χαΐνηδες, έφυγε από τη ζωή. Αυτό ήταν το δεύτερο “χτύπημα” για τους Χαΐνηδες, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μετά τον θάνατο του Ναυπλιώτη Γιάννη Νόνη τον περασμένο Ιούνιο.
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του μουσικού Γιώργου Σταυράκη ή “Πάκο” από τους Χαΐνηδες, με την δυσάρεστη και θλιβερή αυτή είδηση να κάνει γνωστή, το συγκρότημα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Έφυγε σήμερα, εντελώς ξαφνικά και σε μικρή ηλικία, από τη ζωή ο φίλος, αδερφός και συνεργάτης Γιώργος Σταυράκης ή “Πάκο”, όπως τον έλεγαν οι φίλοι. Ο Γιώργος ήταν δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στο ούτι και είχε πτυχίο χημικού.
Ήταν καθοριστικός πολιτισμικός παράγοντας στα μουσικά δρώμενα της Κρήτης και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία και στην εξέλιξη του συγκροτήματος “Χαΐνηδες”, τόσο στις συναυλίες όσο και στην δισκογραφία. Καλό ταξίδι σύντροφε!»,  αναφέρει η ανακοίνωση των Χαΐνηδων για τον χαμό του Πάκο”.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;