Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Θλίψη στην Αργολίδα: «Έφυγε» ο Γιάννης Χριστοδούλου

Ο εκλιπών ήταν ο ιδρυτής της «Βιομηχανίας Χυμών Χριστοδούλου»

Με βαθιά θλίψη και οδύνη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Γιάννη Χριστοδούλου, ιδρυτή της «Βιομηχανίας Χυμών Χριστοδούλου», ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της εταιρείας επί σειρά ετών και επίτιμος Πρόεδρος της μέχρι σήμερα.
Επί επτά δεκαετίες με σεβασμό, ηθική, γενναιοδωρία αλλά και την χαρακτηριστική ευγένεια που τον διέκρινε, προσέφερε με συνέπεια τις υπηρεσίες του στον βιομηχανικό και εξαγωγικό κλάδο της χώρας.
Τις αρχές και τις αξίες της εντιμότητας και της προσφοράς στις οποίες πίστευε αφήνει ως παρακαταθήκη πίσω του στην οικογένεια, τους τέσσερις γιους του και στην ομάδα των συνεργατών του που θα συνεχίσουν το έργο του τιμώντας τον όπως του αρμόζει.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη το πρωί 19 Ιουλίου στις 11.00 π.μ. στον Ι. Ναό της Αγίας Τριάδας στην Αγία Τριάδα Δήμου Ναυπλιέων ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο της κοινότητος Αγίας Τριάδας Αργολίδος.
Επιθυμία του θανόντος και της οικογένειάς του, αντί στεφάνων στη μνήμη του να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του ΑγκαλιάΖΩ του Ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου.
Ομοίως όποιος επιθυμεί μπορεί να στηρίξει με τη συνεισφορά του τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας
Η γενναιοδωρία σας θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο και θα τιμήσει την επιθυμία του.
Για τη διευκόλυνση των δωρεών σας μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικά τα εμβάσματα σας στους ακόλουθους λογαριασμούς:
Εθνική Τράπεζα: GR28 0110 1900 0000 1902 9602 737
Αιτιολογία: Δωρεά στη μνήμη του Γιάννη Χριστοδούλου
Δικαιούχος: Οργανισμός ΑγκαλιάΖΩ
Καθώς και στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας
Εθνική Τράπεζα: GR43 0110 7920 0000 7922 9602 226
Αιτιολογία: Δωρεά στη μνήμη του Γιάννη Χριστοδούλου
Δικαιούχος: Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

Online χρήστες: 390

🔴 Διαβάζονται τώρα
📌 ΣΟΚ στο Άργος: Πέθανε ζάπλουτος επιχειρηματίας που ήρθε στην Αργολίδα για να επεκτείνει τις δουλειές του
📌 Η μυστηριώδης παραλία στην Αργολίδα που ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία! – Πώς να πάτε
📌 Η καρδιά της Ορθοδοξίας χτυπά δυνατά στην Αργολίδα – Χιλιάδες πιστοί για τη μεγάλη γιορτή
📌 Η Ειρήνη Μουρτζούκου ζει στο Άργος και εργάζεται στα χωράφια – «Δεν με νοιάζει αν βρεθώ στη φυλακή» (βίντεο)
📌 Μια ανάσα από την Αργολίδα βρίσκεται η ιστορική χασαποταβέρνα με τις μεγαλύτερες μερίδες στην Ελλάδα!
📌 Η Ελληνική Ριβιέρα: Οι διάσημοι που αγάπησαν το Πόρτο Χέλι και αγόρασαν εντυπωσιακά ακίνητα (όλα τα ονόματα)
📌 Μια ταβέρνα στην Αργολίδα ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας – Δεν γίνεται να μην την ξέρεις!
📌 Επίγειος παράδεισος: Το ακριβότερο σπίτι στην Ελλάδα βρίσκεται στην Αργολίδα και πωλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ
⚫️ Argolida Planet
🎯 To Πρώτο Site της Αργολίδας
📞 6948083131 (Διαφημιστικό Τμήμα)
📧 argolidaplanet@gmail.com
🔴 Ακολούθησέ μας τώρα!
➡️ στο Facebook
➡️ στο Instagram
‼️ Για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
👍 Oι Ειδήσεις και τα Νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!