ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Θλίψη στο Αργολικό ποδόσφαιρο για την απώλεια του Σταύρου Αλεξίου

Ο γνωστός προπονητής έφυγε από τη ζωή

Θλίψη σκόρπισε σε όλη την Αργολίδα ο θάνατος του Σταύρου Αλεξίου. Ο έμπειρος προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.
Σοκαρισμένος από την είδηση ο αθλητικός κόσμος του νομού, καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο.
Ο Σταύρος Αλεξίου υπηρέτησε το αργολικό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ως προπονητής και ήταν από τους ανθρώπους που έχτισαν τα θεμέλια για την ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, όντας από τα ιδρυτικά μέλη του Φείδωνα Άργους, προσφέροντας για χρόνια της υπηρεσίες του ως διοικητικός παράγων και ως τεχνικός σύμβουλος.

Παλιοί συμπαίκτες, συνάδελφοι προπονητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον εκλιπόντα, ενώ συλλυπητήρια εξέφρασαν, μέσω ανακοινώσεων, ο Φείδων Άργους, η ΕΠΣ Αργολίδας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας, ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», στον οποίο ήταν ιδρυτικό μέλος και μεγάλες ομάδες του νομού, όπως ο Παναργειακός, ο Ερμής Κιβερίου, ο Αργοναύτης κ.α.
Η συντακτική ομάδα του Argolida Planet εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.
Ιάσονας Μουσταΐρας
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;