ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θλίψη στο Ναύπλιο για την απώλεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου


Με βαθιά οδύνη, αποχαιρετούμε τον Οδυσσέα Π. Κυριακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στο σπίτι του στην Αθήνα.
Πολυμήχανος ως Οδυσσέας, διέγραψε μία εξαιρετικά επιτυχημένη διαδρομή στην ιστορία του ελληνικού επιχειρείν, την οποία σφράγισε με ήθος, πνεύμα πρωτοπορίας και αποφασιστικότητα. Επιπλέον, η κοινωνική και πολιτιστική του προσφορά ήταν τόσο σημαντική, όσο και αθόρυβη.
Όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, «η απώλειά του αποδίδει στην έκφραση «δυσαναπλήρωτο κενό» το πλήρες νόημά της. Γιατί ο Οδυσσέας είχε πολλά ακόμη να δώσει στην οικονομία και την κοινωνία του τόπου, καθώς συνδύαζε την επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία με το ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους. […] Ήταν ένας άξιος Έλληνας και ένας ολοκληρωμένος πολίτης».
Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος στήριξε το εγχείρημα του Φουγάρου από τα αρχικά του βήματα, ως ιδρυτικό μέλος της «Ανθός ΦΟΥΓΑΡΟ ΑΜΚΕ» και ως μέλος του ΔΣ της «ΦΟΥΓΑΡΟ ΑΕ», εμπνεόμενος από το όραμα της αδελφής του, Φλωρίκας Κυριακοπούλου, ιδρύτριας και CEO του Φουγάρου.
Εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους κοντινούς του ανθρώπους. Ευχόμαστε η παρακαταθήκη του και το έργο της ζωής του να τους δίνει δύναμη και έμπνευση στη δικιά τους πορεία.
Η ομάδα του Φουγάρου

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!