Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Θλιβερός απολογισμός από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Ερμιονίδα -Στάχτη 2.400 στρέμματα

Η φωτιά κατέκαψε συνολικά 2.400 στρέμματα γης και δύο σπίτια

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μεγάλες μάχες με τις φλόγες
Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Ερμιονίδας άφησε πίσω της εκτεταμένες καταστροφές και έναν θλιβερό απολογισμό. Από το πέρασμά της η φωτιά, που ξεκίνησε από το Ηλιόκαστρο και έφθασε μέχρι τη Δάρδιζα, κατέκαψε συνολικά 2.400 στρέμματα γης.
Ζημιές σε Κατοικίες και Υποδομές
Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε:
  • 2 σπίτια
  • 1 αυτοκίνητο
  • 1 προαύλιο εκκλησίας
  • 5 περιβάλλοντες χώρους
Συνολικές Καταστροφές
Η καταστροφή είναι εκτεταμένη και οι συνέπειες της πυρκαγιάς είναι ορατές σε όλη την περιοχή. Οι καμένες εκτάσεις περιλαμβάνουν γεωργικές εκτάσεις, δάση και χορτολιβαδικές περιοχές.
Άμεση Ανταπόκριση των Αρχών
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας και των εθελοντών εργάστηκαν αδιάκοπα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ η κινητοποίηση των τοπικών αρχών και των κατοίκων ήταν καθοριστική για τον περιορισμό των ζημιών.
Προτεραιότητα η Αποκατάσταση
Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η προτεραιότητα των αρχών είναι η αποκατάσταση των ζημιών και η παροχή βοήθειας στους πληγέντες. Οι προσπάθειες για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και των υποδομών θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.
Η πυρκαγιά στην Ερμιονίδα υπενθυμίζει την ανάγκη για συνεχή επαγρύπνηση και προληπτικά μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων καταστροφών στο μέλλον.
Πυροσβεστικά Νέα:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!