Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

«Θρίλερ» με την κατάσταση της υγείας του Σωτήρη Τσιόδρα – Η νέα θεωρία συνωμοσίας

Μια νέα θεωρία συνωμοσίας έχει κάνει τις τελευταίες εβδομάδες την εμφάνισή της, με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Σύμφωνα με τους… επιστήμονες των social media, ο λόγος αποστασιοποίησης του γνωστού λοιμωξιολόγου από τα φώτα της δημοσιότητας έχει να κάνει με την κατάσταση της υγείας του η οποία λέγεται πως δεν είναι καθόλου καλή μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που «αναγκάστηκε» να κάνει και μάλιστα on camera.

ΔΕΙΤΕ:  To νησί – κόσμημα απέναντι από την Ερμιόνη, με τα γαλαζοπράσινα νερά & το αρχαιότερο ναυάγιο στον κόσμο!

Όπως έχει γραφτεί από μερίδα πολιτών στα social media, ο καθηγητής νοσηλεύεται υπό άκρα μυστικότητα σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών, έχοντας πάθει αλλεργικό σοκ μετά το εμβόλιο. Άλλοι, υποστηρίζουν πως νοσηλεύεται μεν, όχι λόγω του εμβολίου δε αλλά λόγω… κορωνοϊού. Οι ίδιοι, υποστηρίζουν μάλιστα πως η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως σοβαρή.

ΔΕΙΤΕ:  Επιστολή στο AP: «Η πλατεία στο Άργος θυμίζει Σκόπια! Φτάνει το κιτς, δεν έχουν θέση οι κινεζουριές»

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πολύ διαφορετική.

Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τον Σωτήρη Τσιόδρα σε πολύ κακή κατάσταση, ο ίδιος είναι πολύ καλά στην υγεία του. Ούτε νοσεί από κορωνοϊό , ούτε νοσηλεύεται ύστερα από αλλεργικό σοκ, αντιθέτως δίνει καθημερινά το «παρών» στις τηλεδιασκέψεις του υπουργείου Υγείας.

ΔΕΙΤΕ:  To νησί – κόσμημα απέναντι από την Ερμιόνη, με τα γαλαζοπράσινα νερά & το αρχαιότερο ναυάγιο στον κόσμο!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί για όσα λέγονται, δεν έχει ωστόσο σκοπό να ασχοληθεί με «τους ειδήμονες του πληκτρολογίου» που ρίχνουν τα βέλη τους προς πάσα κατεύθυνση.

Πηγή

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!