Θρίλερ στο Άργος: Νεκρός άνδρας στην οδό Ινάχου. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Μυστήριο με νεκρό άνδρα στο Άργος. Βρέθηκε πεσμένος σε παρκάκι

Θρίλερ στο Άργος το βράδυ της Τετάρτης, με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός σε παρκάκι, στην οδό Ινάχου, στο ύψος του Φαρμακείου του Μυττά, κινητοποιώντας άμεσα τις Αρχές.
Η παρουσία του άνδρα, ο οποίος βρισκόταν πεσμένος στον χώρο, έγινε αντιληπτή και ακολούθησε ειδοποίηση των αρμόδιων αρχών. Μέσα σε λίγη ώρα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί και να ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία.
Στην οδό Ινάχου κλήθηκε και κλιμάκιο της Σήμανσης, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν τον χώρο και να συλλέγουν στοιχεία που ενδέχεται να βοηθήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η εικόνα που υπάρχει μέχρι στιγμής, πάντως, δεν παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο τα οριστικά συμπεράσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και των προβλεπόμενων εξετάσεων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Argolida Planet, ο άνδρας εκτιμάται ότι ήταν αλλοδαπός, Ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας περίπου 55 με 60 ετών

Online χρήστες: 385

#Αγγελίες Εργασίας

#Argolida Planet