Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Θρίλερ στο Ναύπλιο: Πώς το Λιμενικό έσωσε χειριστή SUP στην Αρβανιτιά

Διάσωση χειριστή SUP στο Ναύπλιο

Επείγουσα επέμβαση του Λιμενικού Σώματος
Τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 20 Ιουνίου, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου ενημερώθηκε για έναν χειριστή SUP σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αρβανιτιάς, με κατεύθυνση προς τον όρμο «Νεράκι».
Άμεση Ενεργοποίηση Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης
Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Περιπολικά οχήματα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) μετέβησαν στο σημείο από ξηράς, ενώ προς παροχή συνδρομής αναχώρησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το ιδιωτικό σκάφος «ΑΙΝ» Τ.Ν. 316.

Επιτυχής Διάσωση
Το περιπολικό σκάφος εντόπισε τον 29χρονο χειριστή σε βραχώδες σημείο και τον περισυνέλεξε με ασφάλεια. Στη συνέχεια, ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ναυπλίου.
Προληπτικός Ιατρικός Έλεγχος
Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή του υγεία.

Διοικητικές Κυρώσεις
Από τη Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, διασφαλίζοντας ότι θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την ασφάλεια και την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!