ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ιστορική ημέρα για τον Δήμο Επιδαύρου


Ο Δήμαρχος Επιδαύρου προσκλήθηκε από την Α.Ε. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να της προσφέρει ιδιοχείρως το ξεχωριστό δώρο του Δήμου με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Πρώτη Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων στην Επίδαυρο.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην Πρόεδρο όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των εορτασμών για την επέτειο των 200 ετών, οι οποίες τελούσαν υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Η Πρόεδρος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα σημαντικά έγιναν στη Νέα Επίδαυρο, ενώ επεσήμανε την ανάγκη διατήρησης της ιστορικής μνήμης στο γενέθλιο τόπο του Ελληνικού Συνταγματισμού, τον οποίο τίμησε στις εκδηλώσεις των 199 ετών το 2021.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητική η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, για όλους τους Επιδαύριους άλλα και για τον ίδιο, καθώς αποδεικνύει τη δέουσα σημασία που δείχνει ο κορυφαίος πολιτειακός θεσμός στον ιστορικό Δήμο Επιδαύρου!

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!