Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Κάθετα αντίθετος: Αυτό είναι το μέτρο που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σωτήρη Τσιόδρα

Μια απόφαση της κυβέρνησης που βρίσκει αντίθετο τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Πίσω από τα φώτα παραμένει εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Σωτήρης Τσιόδρας. Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, μπορεί να μην συμμετέχει στις τακτικές ενημερώσεις για την πανδημία στη χώρα μας ωστόσο συμμετέχει στις κυβερνητικές αποφάσεις.

Όπως φαίνεται όμως έχει αρκετά σημεία που διαφωνεί με τις κυβερνητικές επιλογές. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα των επιστημόνων προτείνει μέτρα αλλά οι τελικές αποφάσεις ανήκουν πάντοτε στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΕΙΤΕ:  Ο προορισμός στην Αργολίδα για οικογενειακές διακοπές και εξορμήσεις (Pics)

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ieidiseis είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα του ανοίγματος των σχολείων.

ΔΕΙΤΕ:  Ο «Μάγος των drones» αποτυπώνει το Ναύπλιο (Vid)

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα επανεκκινήσουν στις 11 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες. Στην τρίτη λυκείου μάλιστα ανακοινώθηκε ότι η ύλη των πανελλήνιων εξετάσεων θα μειωθεί.

Όσο κι αν φαίνεται απίθανο, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν γνώριζε τίποτα για τις συγκεκριμένες αποφάσεις. Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος δε ρωτήθηκε ποτέ για μία τόσο σημαντική απόφαση όπως τα άνοιγμα των σχολικών μονάδων.

ΔΕΙΤΕ:  Η εξωτική παραλία στο Ναύπλιο που είναι η αγαπημένη των ντόπιων (Vid)

Ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίζεται προβληματισμένος από τα όσα γίνονται και τις τελικές αποφάσεις που λαμβάνονται, χωρίς ο ίδιος και η ομάδα των επιστημόνων να έχουν γνώση.

Πηγή

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!