Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΡΓΟΛΙΔΑ
  • Κάλεσμα του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας σε εθελοντές

Κάλεσμα του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας σε εθελοντές

Η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί για την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Στοχεύοντας σε μια κοινωνία αλληλοβοήθειας και συμπαράστασης στον πάσχοντα συνάνθρωπο και στον άνθρωπο γενικότερα και με γνώμονα την ανιδιοτελή και ουσιαστική προσφορά και την προάσπιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» προσκαλεί όποια-όποιον επιθυμεί, να κάνει τον εθελοντισμό στάση ζωής, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια του στο έργο της με την συμμετοχή του στην ομάδα Παλαιών Ασθενών-Εθελοντών.
Τον συντονισμό της ομάδας έχει η ψυχολόγος Γεωργία Παπασαχοπούλου.
Η πρώτη συνάντηση της ομάδας έχει οριστεί για την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του συλλόγου 27510-68858 και 27510-69368 κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10πμ-1μμ και Τετάρτη 6-9μμ).

Online χρήστες: 245

⚫️ Argolida Planet
🎯 To Πρώτο Site της Αργολίδας
📞 6948083131 (Διαφημιστικό Τμήμα)
📧 argolidaplanet@gmail.com
🔴 Ακολούθησέ μας τώρα!
➡️ στο Facebook
➡️ στο Instagram
‼️ Για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
👍 Oι Ειδήσεις και τα Νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!