ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καζάνι που βράζει ο Δήμος Επιδαύρου – Τους κέρασε… φαρμάκι ο Χρόνης!

Αυξήσεις – φωτιά από 50% έως 88% στα δημοτικά τέλη – Στα κάγκελα η Αντιπολίτευση!

Καζάνι που βράζει είναι τα τελευταία 24ωρα ο Δήμος Επιδαύρου με την απόφαση του δημάρχου Τάσου Χρόνη να επιβάλει υπερβολικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.
Ανάστατοι οι κάτοικοι που αναγκάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, εν μέσω πανδημίας και οικονομικής κρίσης, με την αντιπολίτευση να βρίσκεται… στα κάγκελα και να κατηγορεί τον δήμαρχο ότι αποφάσισε την αύξηση χωρίς να ρωτήσει και να συμβουλευτεί κανέναν!
Συγκεκριμένα, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε η αύξηση των δημοτικών τελών ως εξής:
· 50% αύξηση στις κατοικίες από 1,30 σε 1,95 Ευρώ/τμ.
· 61% αύξηση στους επαγγελματικούς χώρους από 1,30 στα 2,10 Ευρώ /τμ.
· 88% αύξηση στα ακίνητα που χρησιμοποιούνται για κοινωφελείς – φιλανθρωπικούς σκοπούς από 0,85 σε 1,60 Ευρώ /τμ.
Μάλιστα, οι 4 ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Αν. Μπλάτσου, Ι. Ξυπολιάς, Αν. Οικονόμου και Η. Ταμπουραντζής κατηγορούν τον δήμαρχο ότι αφιέρωσε ένα μήνα από τη ζωή του για την εκλογή του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, αλλά ως σοσιαλιστής, όπως αυτοαποκαλείται, δεν μπόρεσε να αφιερώσει λίγες μέρες συζητώντας με την κοινωνία και την αγνόησε.
Τονίζουν πως ο κ. Χρόνης αποφάσισε μόνος, επιβάλλοντας την απόφαση του στους δημοτικούς του συμβούλους που την ψήφισαν, χωρίς να υπάρχει καμία οικονομοτεχνική μελέτη και χαρακτηρίζουν τη δημοτική αρχή ως την πιο φορομπηχτική και αντιλαϊκή που πέρασε ποτέ!
Ο δήμαρχος από τη μεριά του δεν άφησε αναπάντητη την “επίθεση” και τους κατηγόρησε για λαϊκισμό. Τόνισε ότι είναι βαθιά δημοκράτης και σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως οι αποφάσεις της δημοτικής πλειοψηφίας παίρνονται συλλογικά.
Οι μεγάλοι χαμένοι πάντως, δεν είναι άλλοι από τους δημότες που θα πληρώσουν το μάρμαρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
 Ιάσονας Μουσταΐρας

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!