ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Και η Βάνα Κουτρουφίνη υποψήφια με τη Νέα Εποχή – «Θα είμαστε οι νικητές»

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Όπως όλοι γνωρίζετε είμαι γέννημα θρέμμα της περιοχής μας και κατοικώ μονίμως στο Ναύπλιο.
Έχω εργασθεί και εξακολουθώ να εργάζομαι, στον ιδιωτικό τομέα και σε μεγάλα καταστήματα διατροφικών αλυσίδων ως Διοικητικό Στέλεχος.
Από αυτές τις υπεύθυνες θέσεις αντιμετώπισα πολλές φορές το μεγάλο ζήτημα της ανεργίας των νέων μας, στην αντιμετώπιση του οποίου προσπάθησα να συμβάλλω με όσες δυνάμεις μου έδιναν οι εκάστοτε θέσεις που κατείχα.
Επειδή όμως πρώτιστο καθήκον όλων των πολιτών που ζουν σε μια πόλη, πολύ περισσότερο δε στην Ιστορική πόλη του Ναυπλίου, οφείλουν να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, αποφάσισα να συστρατευθώ στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με έναν υποψήφιο Δήμαρχο που εγγυάται και με τα προσωπικά του επιτεύγματα την προώθηση των ζητημάτων της περιοχής μας και κυρίως της ανεργίας των νέων μας μέσα από την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Για αυτούς λοιπόν τους λόγους θα συμμετέχω και εγώ ενεργά με τον συνδυασμό του κ. Κων/νου Μάκαρη, πιστεύοντας ότι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές θα είμαστε οι νικητές.
Κουτρουφίνη Βάνα
 

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;