ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Και η Μαρία Μαγγελη υποψήφια με τον Μάκαρη στο Ναύπλιο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Έχω την γνώμη ότι κάθε Δήμος, ιδιαίτερα δε ο Δήμος Ναυπλιέων που έχει απεριόριστες παραγωγικές, τουριστικές, μορφωτικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δυνατότητες μεγάλων ομάδων του Ελληνικού πληθυσμού, λόγω και των μοναδικών συγκριτικών του πλεονεκτημάτων πρέπει να αποκτήσει μια Δημοτική Αρχή που, όχι μόνο να έχει την αίσθηση των παραπάνω αλλά να διαθέτει και τα πνευματικά προσόντα, την εμπειρία και την αντίληψη ανοιχτών οριζόντων για να εκπονήσει τα κατάλληλα σχέδια για να επιτύχει τις καλύτερες συνέργειες.
Έτσι θα πυροδοτηθεί και η ιδιωτική αναπτυξιακή πρωτοβουλία για να δημιουργηθούν νέες και καλές θέσεις εργασίας που θα απορροφήσουν όλους εμάς που είμαστε το αδρανές ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας.
Αυτό είναι το κίνητρό μου για να προσχωρήσω στον συνδυασμό του επιτυχημένου οραματιστή επιχειρηματία κ. Κων/νο Μάκαρη ενώνοντας τις δυνάμεις μου με όλους αυτούς που επιθυμούν την αναπτυξιακή αναγέννηση του τόπου.
Μαγγελη Μαρία

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;