ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Και η Νόρα Μπαστάουϊ υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

Είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτισσα και κατοικώ μόνιμα στο Ναύπλιο, εκτός του διαστήματος που έκανα τις σπουδές μου στο εξωτερικό.
Είμαι μέλος τετραμελούς οικογένειας. Έχω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη του Ναυπλίου και εξ΄ αυτού του λόγου γνωρίζω από πολύ κοντά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πόλη μας. Δυστυχώς πάρα πολλά από αυτά τα προβλήματα τα αντιμετωπίζουν και οι χιλιάδες επισκέπτες του Ναυπλίου και όχι μόνο και τα οποία δυσφημούν την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε και εμείς οι επαγγελματίες, προκειμένου να διαφημίσουμε καλύτερα το τουριστικό προϊόν που διαχειριζόμαστε.
Μετά από αυτήν λοιπόν την κατάσταση, αποφάσισα να ενεργοποιηθώ και εγώ ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ για την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν.
Μου έγινε πρόταση από τον κ. Μάκαρη την οποία και αποδέχθηκα ευχαρίστως, προκειμένου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του στο Ναύπλιο.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο συγκεκριμένος επιτυχημένος επιχειρηματίας θα δώσει λύση σε όλα τα χρονίζοντα προβλήματα που μας ταλανίζουν.
Θα είμαι και εγώ υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη.
Μπαστάουϊ Νόρα

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;