ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Και οι κρίνοντες κρίνονται… Για ποιο ακριβώς πράγμα κατηγορείται ο Καμπόσος;

Όποιος γυρίζει… γνωρίζει, λέει ο λαός και σε μια βόλτα που κάναμε εκτός Άργους είδαμε τι γίνεται και σε άλλους Δήμους.

Έμπορος της λαϊκής αγοράς μας έφερε φυλλάδιο από την Καλλιθέα που μοίρασε η αντιπολίτευση του Δημάρχου της περιοχής.
Ρεπορτάζ κάνουμε αδέρφια μου και συγκρίνουμε!
Λοιπόν έπεσε στα χέρια μας το εν λόγω φυλλάδιο όπου ο πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νυν αντιπολιτευόμενος στον Δήμο Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης κατακεραυνώνει την δημοτική αρχή του Δημήτρη Κάρναβου για όσα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ για εξοικονόμηση ρεύματος για τον φωτισμό οδών και πλατειών!
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Πολλοί Δήμοι έχουν ήδη προχωρήσει στην αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας που ΜΕΙΩΝΟΥΝ την κατανάλωση τουλάχιστον κατά 50%!» αναφέρει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Κώστας Ασκούνης και συμπληρώνει πως από το 2019 ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ η δημοτική αρχή να αλλάξει τον οδοφωτισμό για να γλιτώσει ο κόσμος χρήματα και ενέργεια.
Σας θυμίζει κάτι;
Την ώρα που σε άλλους Δήμους παλεύουν να εφαρμόσουν σύστημα φωτισμού για εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος και κατ’ επέκταση ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ που «βαραίνουν» την τσέπη του πολίτη, ο Δήμαρχος Καμπόσος έχει προβλέψει και θα ολοκληρώσει άμεσα την αντικατάσταση των κοινών λαμπτήρων με ΕΞΥΠΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟ, ο οποίος θα μειώσει την κατανάλωση και το κόστος κατά 70%!
Έρχομαι και σκέπτομαι λοιπόν…
Για ποιο ακριβώς πράγμα κατηγορείται ο Καμπόσος;
  • Γιατί έκανε εκείνο που σε άλλους Δήμους ακόμα διεκδικούν οι πολίτες και οι αντιπολιτεύσεις;
  • Γιατί εξασφάλισε χαμηλότερη κατανάλωση και μείωση των δημοτικών τελών με τον νέο οδοφωτισμό;
Τελικά όποιος γυρίζει, μυρίζει και διαπιστώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο! Σε κάποιους Δήμους παρακαλάνε για τα αυτονόητα όταν η δημοτική αρχή Καμπόσου κάνει πράξεις για τους πολίτες!
Και μια απορία ρε παιδιά:
Αυτοί, που όταν κατείχαν έμμισθες θέσεις στον Δήμο, δήλωναν σε τοπικά μέσα πως «ο Δήμαρχος Καμπόσος είναι ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε ποτέ από τον Δήμο!» και τώρα, για τους δικούς τους λόγους, παρουσιάζουν αλλιώς τα πράγματα, πότε έλεγαν αλήθεια; Τότε ή τώρα;
Και οι κρίνοντες κρίνονται…
Εμείς πάντως κρίνουμε από τις πράξεις και ο Καμπόσος αποδεικνύει με έργα πως βάζει πάντα μπροστά το συμφέρον των δημοτών!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;