ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Και ο Φώτης Σιφάκης υποψήφιος με τη «Νέα Εποχή» στο Ναύπλιο

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Είμαι τεχνίτης κουφωμάτων αλουμινίου και είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτης. Λόγω της δουλειάς μου έρχομαι σε καθημερινή επαφή με αρκετό κόσμο και μέχρι τώρα μένω αμέτοχος στα όσα ακούω και συζητάω για τα πολλά προβλήματα που μαστίζουν αυτήν την πόλη αλλά και ολόκληρο τον ΔΗΜΟ.
Ο κ. Μάκαρης μοιράστηκε μαζί μου το όραμά του και για πρώτη φορά μετά από καιρό, νιώθω ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτήν την πόλη, αφού και σαν απλός πολίτης έχει προσφέρει ήδη πολλά, είμαι σίγουρος ότι και ως δήμαρχος θα διαπρέψει.
Να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να πούμε ότι δεν ζούμε απλά σε μια όμορφη πόλη όπου έχει ιστορία, βουνό και θάλασσα αλλά σε μια πόλη ορόσημο και παράδειγμα προς μίμηση από άλλους Δήμους της Ελλάδος με άρτιο οδικό και ασφαλές δίκτυο, με καθαριότητα στην πόλη και στα χωριά μας ,με πράσινη ενέργεια, με έργα υποδομής και όχι απλά εντυπωσιασμού και με μια δομή επιτέλους για τα πολλά αδέσποτα που κυκλοφορούν στους δρόμους και πολλά άλλα.
Αυτό το όραμα το ασπάζομαι και βλέποντας και τη σπίθα στα μάτια του είμαι βέβαιος ότι μπορεί να το πραγματοποιήσει. Τον ευχαριστώ λοιπόν για την πρόσκληση του και με χαρά θα συμμετέχω στον αγώνα για να πούμε επιτέλους ότι το αγαπημένο μας Ναύπλιο μπαίνει σε μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».
Σιφάκης Φώτης

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;