ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Και όμως… υπάρχει χωριό που σου δίνει 55.000 ευρώ για να μετακομίσεις!

Εάν σκέφτεστε να φύγετε από την Ελλάδα λόγω του αυξανόμενου κόστους κατοικίας, τότε ίσως να θέλετε να σκεφτείτε την Ελβετία.
Αυτό το λέμε γιατί μια ελβετική πόλη πληρώνει τους ανθρώπους 55.000 ευρώ μόνο και μόνο για να μετακομίσουν εκεί – σοβαρά. Το χωριό Albinen είναι απολύτως εκπληκτικό, αλλά δυστυχώς, οι ευκαιρίες απασχόλησης στην περιοχή είναι ελάχιστες και γι’ αυτό υποφέρει από μείωση του πληθυσμού.
Ωστόσο, εάν εργάζεστε από το σπίτι και σκοπεύετε να το κάνετε μακροπρόθεσμα, η μετακόμιση δεν θα είναι απαραίτητα πρόβλημα για εσάς. Στην πραγματικότητα, αν είστε μέλος μιας οικογένειας που θέλει να κάνει τη μετακόμιση, θα ανταμειφθείτε με μια νέα ζωή σε ένα όμορφο και καθαρό μέρος – και θα λάβετε και κάποια μετρητά για να γλυκάνετε τη συμφωνία.
Στις τετραμελείς οικογένειες προσφέρονται 25.000 ελβετικά φράγκα (22.406,75 ευρώ) ανά ενήλικα για να μετακινηθούν εκεί και 10.000 φράγκα (8.963,94 ευρώ) ανά παιδί. Αλλά όπως όλα τα καλά πράγματα, υπάρχουν κάποιες πρόσθετες απαιτήσεις. Η οικογένειά σας πρέπει να είναι κάτω των 45 ετών, να είναι κάποιος Ελβετός πολίτης ή να έχει άδεια διαμονής C. Το τελευταίο σας παίρνει πέντε χρόνια για να το αποκτήσετε εάν είστε μέλος της ΕΕ. Οπότε καταλαβαίνουμε πως δεν είναι ότι πιο εύκολο να πάρεις αυτό το «δωράκι».
Δεν μπορείτε απλώς να ζήσετε οπουδήποτε και θα χρειαστεί να μετακομίσετε σε ένα σπίτι με ελάχιστη αξία τουλάχιστον 200.000 φράγκα (£179.260) – αν και είμαστε βέβαιοι ότι τα χρήματα που προσφέρονται για μετακόμιση θα βοηθούσαν να γίνει αυτό περισσότερο δυνατό. Επίσης αυτό το σπίτι θα πρέπει να είναι το βασικό σας και πρέπει να δεσμευτείτε να ζήσετε στη γραφική πόλη για τουλάχιστον 10 χρόνια.
Εάν φύγετε πριν παρέλθει αυτή η περίοδος, τότε, δυστυχώς, θα χρειαστεί να επιστρέψετε τα χρήματα. Αλλά αν αυτό εξακολουθεί να ακούγεται ως η τέλεια λύση για τα δεινά του κόστους ζωής σας, τότε μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;