ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Καλαγχόη: Το φυτό που θα κυριαρχήσει σε κάθε σπίτι το 2022

 Ποιο είναι το νούμερο ένα φυτό εσωτερικού χώρου;

Η αγάπη και η φροντίδα μας για τα φυτά δεν σταματούν ποτέ και αν αναρωτιέστε ποια φυτά εσωτερικού χώρου θα πρωταγωνιστήσουν το 2022, η Καλαγχόη βρίσκεται πρώτη στη λίστα.
Σύμφωνα με έκθεση του Primrose πάνω στις τάσεις που θα υπερισχύσουν, παρατηρήθηκε 454% αύξηση στις αναζητήσεις για το συγκεκριμένο φυτό και εκτιμάται ότι θα συνεχίσει να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές και το 2022.
Οι αναζητήσεις έγιναν είτε για την Καλαγχόη Βλοσφελδιάνειο (Kalanchoe Blossfeldiana) που έχει μοναδικά χρώματα και η ανθοφορία του εντοπίζεται μάλλον προς τον χειμώνα, είτε για την Kalanchoe pinnata που φιλοξενεί πολλά μικροσκοπικά φυτά στις άκρες των φύλλων του.

Στρελίσια

Με τα σωστά tips φροντίδας, η Kalanchoe blossfeldiana μπορεί να ζήσει περίπου 6-7 χρόνια ενώ θεωρείται ένα από τα καλύτερα δώρα για το σπίτι και το γραφείο. Η Καλαγχόη θεωρείται επίσης ένα από τα πιο εύκολα φυτά για περιποίηση και φροντίδα ενώ είναι το ιδανικότερο φυτό για αρχάριους.

Χιμαδωραία

Τα επόμενα φυτά μετά την Καλαγχόη που θα κυριαρχήσουν στα σπίτια το 2022, είναι η Κέντια (με 253% αύξηση τις αναζητήσεις) που είναι ένα εξωτικό φυτό εσωτερικού χώρου και δίνει τροπικό χαρακτήρα σε σπίτια και εξωτερικούς χώρους. Ακολουθεί η Στρελίτσια (Πουλί του Παραδείσου) με 179% αύξηση, η Χαμαιδώρεα που ανήκει στα μικρά φοινικοειδή (146% αύξηση), η Παχίρα γνωστή και ως “Money tree” με 126% αύξηση και η Αρέκα (117% αύξηση) με καταγωγή από τη Μαδαγασκάρη.


 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;