ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καλό ταξίδι Γιώργο Γκόρο (Οικονόμου)

Ένας ωραίος άνθρωπος, στη μορφή και την ψυχή, ο Φωτογράφος – Φωτορεπόρτερ της Ερμιονίδας Γιώργος Οικονόμου (Γκόρος), δεν είναι πια κοντά μας.

Έδωσε λεβέντικά την άνιση μάχη του με την επάρατο, εδώ και έναν χρόνο αλλά, δυστυχώς, την έχασε, βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη την οικογένειά του και τους εκατοντάδες φίλους του. Γιατί ο Γιώργος είχε μόνο φίλους.

ΔΕΙΤΕ:  Four Seasons, Hilton και Intercontinental κάνουν απόβαση στο Πόρτο Χέλι

Πάντα προσιτός, με λεπτό και έξυπνο χιούμορ και ένα μόνιμο υπομειδίαμα στο πρόσωπό του, μας αντιμετώπιζε πάντα. Γιατί είχα την τιμή να με αισθάνεται φίλο του και να τον αισθάνομαι φίλο μου.

ΔΕΙΤΕ:  Θλίψη στο Άργος: «Έφυγε» ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους

Τον προσφωνούσα πάντα με το Αρβανίτικο οικογενειακό του προσωνύμιο, «Γκόρο». Και πάντα όταν τον αποκαλούσα έτσι χαμογελούσε με αποδοχή και απαντούσε με κάποιο αθώο πείραγμα.

Γιώργο Γκόρο, Γιώργο μου, φίλε καλέ κι αγαπημένε, καλό ταξίδι εκεί που πας και να συνοδεύεται από τα πιο όμορφα πλάνα. Και όταν δεις το Στέφο, τον άλλο αγαπημένο φίλο, δώσε του τα χαιρετίσματά μου.

ΔΕΙΤΕ:  Έχεις αυτό στο αυτοκίνητο; Τεράστιο πρόστιμο αν σε πιάσουν

Σας αγαπώ, σας σκέφτομαι και πάντα θα σας σκέφτομαι χαμογελαστούς και πρόσχαρους, όπως θα είσαστε πάντα αποτυπωμένοι στη μνήμη μου. Οι φωτογράφοι της Ερμιονίδας, οι φίλοι μου!

Γιώργος Μουσταΐρας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!