ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Καλό ταξίδι Τάσο Ελένη!

Ο Τάσος Ελένης δεν είναι πλέον μαζί μας…

Ένας καλός άνθρωπος και φίλος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την Ερμιονίδα. Ο Τάσος μας άφησε ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής 10 Ιανουαρίου 2020.

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την Ερμιονίδα, με καταγωγή από την Κοιλάδα και με φιλίες στην Αργοναυπλία, έχοντας ζήσει στο Άργος και εργαστεί ως ταχυδρόμος στην Αγία Τριάδα, σόκαρε όλο το νομό με το θάνατό του και φυσικά εμένα τον ίδιο.

Καλός μου φίλος εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που εξέδιδα τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και βρισκόμουν τακτικά στην αγαπημένη μου Ερμιονίδα. Θα μου λείψει η παρέα του και εύχομαι, μέσα από εδώ, καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο. 

Κουράγιο στην οικογένειά του και στην αγαπημένη του σύζυγο, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του για δεκαετίες. Σήμερα το μεσημέρι στις 15.00, οι κοντινοί του άνθρωποι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Κοιλάδας.

Όπως πληροφορήθηκα, η οικογένεια του Τάσου έχει ζητήσει, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα, από όποιον επιθυμεί, για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στο Κρανίδι.

Καλή αντάμωση φίλε!

Γιώργος Μουσταΐρας

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;