ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Κανένα τέρας να μην μείνει ατιμώρητο»: Το Ναύπλιο απαιτεί την τιμωρία των βιαστών της 12χρονης

Ανάρτησαν πανό για την εισαγγελική πρόταση να αθωωθεί ο Μίχος

Ως σύλλογος γονέων βρεφικών και παιδικών σταθμών δ. Ναυπλίου εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση μας για την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση για την αθώωση του Μίχου, για βιασμό και μαστροπεία.
Η πρόταση αυτή ξεπλένει τους βιαστές και μαστροπούς και επί της ουσίας ισχυρίζεται ότι το παιδί εκδιδόταν με τη θέληση του. Ντροπή και αίσχος!!
Ως γονείς δεν θα επιτρέψουμε την συγκάλυψη και την ανοχή του εγκλήματος. Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου βιαστή και μαστροπού καθώς και όλων των υπόλοιπων δραστών από τη Δικαιοσύνη.
Διεκδικούμε την προστασία των παιδιών από τη βία, την κακοποίηση, την εκμετάλλευση και παλεύουμε για την ύπαρξη και την λειτουργία δημόσιων και δωρεάν κοινωνικών δομών για τις ανάγκες τους.
Κόντρα στην παρακμή και τη σαπίλα, παλεύουμε για να χτίσουμε ασπίδα προστασίας για τα παιδιά μας, μπαίνοντας στον αγώνα για τα δικαιώματά των οικογενειών μας!
Εμπνέουμε τα παιδιά μας στα ιδανικά της αλληλεγγύης, της φιλίας, της αγάπης και της ομορφιάς του αγώνα για τη ζωή που δικαιούνται!
Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Ναυπλιέων.
ΔΕΙΤΕ:  Ναύπλιο: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες μελών εγκληματικής οργάνωσης

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!