ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Κατάργηση περιπτέρου στο Άργος εισηγήθηκε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Στις 24 Οκτωβρίου 2022 σε συνεδρίαση της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Άργους Μυκηνών αποφασίσθηκε η εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την καταργηση περιπτέρου στην πόλη του Άργους.
Πρόκειται για την κατάργηση του κενωθέντος περιπτέρου που βρίσκεται στην Δ.Κ. Άργους και επί της οδού ΗΡΑΣ αριθ. 41 (έμπροσθεν 2ου Δημοτικού Σχολείου) που είχε χορηγηθεί στην ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΜΙΧΑΗΛ λόγω θανάτου της δικαιούχου & λύση της μίσθωσης.
Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αφού άκουσε τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος στην εισήγησή του, και έλαβε υπόψη τα δικαιολογητικά του φακέλου και μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε κατά πλειοψηφία ενέκρινε και εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Άργους-Μυκηνών την κατάργηση του κενωθέντος περιπτέρου στην Δ.Κ. Άργους, Δήμου Άργους- Μυκηνών και επί της οδού Ήρας 41.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;