ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Καταγγελία: Αρνήθηκαν τροφή σε άνεργη φιλόζωο του Ναυπλίου επειδή κατέκρινε τον Δήμο

Σοβαρή καταγγελία από γνωστή εθελόντρια του Ναυπλίου – Κάνει διακρίσεις ο Δήμος;

Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας

Την περασμένη Πέμτπη ο Δήμος Ναυπλιέων μοίρασε ξηρά τροφή στους φιλόζωους που ταΐζουν αδέσποτα ζώα. Η διανομή έγινε στα γραφεία καθαριότητας του Δήμου, παρουσία του υπεύθυνου Αντιδημάρχου για τα αδέσποτα κ. Λέντζου και μελών της Ζωοφιλικής Ένωσης Ναυπλίου (Ζ.Ε.Ν.). Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε ο Δήμος, διενεμήθη ένας τόνος ξηράς τροφής για τα αδέσποτα. (φώτο)

Ως εδώ όλα καλά… Όμως μια σοβαρή καταγγελία έρχεται να ταράξει τα νερά και αφορά τις διακρίσεις του Δήμου.

Όπως καταγγέλλει η κα Γεωργία Μπούκουρα, η οποία ταΐζει 16 αδέσποτα, εκπρόσωπος της Ζ.Ε.Ν. αρνήθηκε να της δώσει τροφή, με τη δικαιολογία ότι κατακρίνει δημόσια στο Facebook το Δήμο Ναυπλιέων!!! 

Δηλαδή οι πολίτες του Ναυπλίου που δεν στηρίζουν τη Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, είναι δεύτερης κατηγορίας;

Με ποιο δικαίωμα γίνεται επιλογή στο ποιος θα πάρει τροφή αναρωτιέται η κα Μπούκουρα και προσπαθεί αγωνιωδώς να αντιμετωπιστεί ως ισότιμη πολίτης και να μπορέσει να πάρει τροφή για τα αδέσποτα που φροντίζει, εφόσον ο ίδιος ο Δήμος δεν καταφέρνει να σιτίζει και να περιθάλπει τα ζώα, αν και είναι υποχρεωμένος.

Η κα Μπούκουρα είναι γνωστή για την εθελοντική της δράση που αφορούν τα  αδέσποτα της περιοχής και μάλιστα έχει κατηγορηθεί τέσσερις φορές γιατί φιλοξενούσε αδέσποτα. Η αγάπη της για τα ζώα την έχει οδηγήσει ακόμα και στο κρατητήριο επειδή φιλοξενούσε κουταβάκια με τύφο, τα οποία μάζεψε από το δρόμο.

Παρά την δύσκολη οικονομική της κατάσταση, (άνεργη με ολιγόμηνες συμβάσεις ως καθαρίστρια), δίνει τον δικό της ανιδιοτελή αγώνα για τα αδέσποτα, αφιερώνοντας κόπο, χρόνο και φυσικά μεγάλο μέρος από το υστέρημά της για τη σίτιση και τη φροντίδα των αδέσποτων.

Η καταγγελία είναι σοβαρή και αναμένουμε την απάντηση του Δήμου Ναυπλιέων.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;