Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Κεραυνός προκάλεσε φωτιά σε ιστιοφόρο στο Πόρτο Χέλι (Videos)

Στο σκάφος επέβαιναν 7 άτομα

Ένα ιστιοφόρο σκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από κεραυνό που χτύπησε το βράδυ της Τρίτης στο Πόρτο Χέλι.
Άμεσα ενημερωθείσες για το περιστατικό, οι λιμενικές αρχές έστειλαν πλωτό στη θέση της φωτιάς. Ευτυχώς, όλοι οι επιβαίνοντες του ιστιοφόρου πρόλαβαν να επιβιβαστούν στη στεριά χωρίς τραυματισμούς.
Το σκάφος φιλοξενούσε 7 άτομα, τα οποία ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Η έγκαιρη κινητοποίηση και η ανταπόκριση των λιμενικών αρχών έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ασφαλή εκκένωση των επιβατών.
Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, στη θαλάσσια περιοχή έπνεαν βορειοανατολικοί άνεμοι που έφταναν τους 7 μποφόρ, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολες τις προσπάθειες κατάσβεσης και διάσωσης.
Η έρευνα για τα αίτια της φωτιάς συνεχίζεται, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις καταλήγουν στον κεραυνό ως την αιτία προκλήσεως της.
*Τα videos είναι από το προφίλ του @Petros Kostas Kyriazis στο Facebook.
⚫️ Argolida Planet
🎯 To Πρώτο Site της Αργολίδας
📞 6948083131 (Διαφημιστικό Τμήμα)
📧 argolidaplanet@gmail.com
🔴 Ακολούθησέ μας τώρα!
➡️ στο Facebook
➡️ στο Instagram
‼️ Για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
👍 Oι Ειδήσεις και τα Νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!