ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΚΙΝΑΛ Ν.Ε. Αργολίδας: Σημαντικό προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του Κινήματος

Δημοσκόπηση MRB – Σημαντικό προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά στα εσωκομματικά του Κινήματος Αλλαγής

Ισχυρό προβάδισμα καταγράφει η Φώφη Γεννηματά έναντι των (μέχρι στιγμής ανακοινωθέντων συνυποψηφίων της) Ανδρέα Λοβέρδου και Νίκου Ανδρουλάκη σε δημοσκόπηση της MRB σχετικά με την καταλληλόλητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει στο σύνολο του εκλογικού σώματος ποσοστό 29%, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Νίκος Ανδρουλάκης, συγκεντρώνουν ποσοστό 20% και 12,7% αντίστοιχα. Το 6,9% επιθυμεί κάποιον άλλο και το αρκετά υψηλό ποσοστό που φτάνει το 30,4% δεν παίρνει θέση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ (του 2019), καθώς η κυρία Γεννηματά συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 50% (56,7%), ο κύριος Ανδρέας Λοβέρδος 24,3% και ο Νίκος Ανδρουλάκης 15.9%.

Τέλος παρατηρείται σημαντική επιβράβευση στην στρατηγική του ΚΙΝΑΛ για αυτόνομη πορεία. Οι ερωτηθέντες δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να συνεργαστεί με τη ΝΔ ή το ΣΥΡΙΖΑ. «Το ΚΙΝΑΛ σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συνεργαστεί ή να συμμαχήσει με κάποια από τα δύο μεγάλα κόμματα» λέει το 63,6% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, ενώ όχι στη συνεργασία απαντά και το 33,3% του συνόλου των ερωτηθέντων.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;