ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Κλείνει με απόφαση της Περιφέρειας το καταφύγιο ζώων συντροφιάς στο Άργος

Κλείνει το παράνομο (μη αδειοδοτημένος χώρος) καταφύγιο ζώων συντροφιάς στα παλιά σφαγεία του Άργους, στην Κόκλα, με απόφασή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δίνοντας προθεσμία 4 μηνών για να απομακρυνθούν όλα τα ζώα που φιλοξενούνται εκεί.

Η απόφαση με θέμα: «Κλείσιμο χώρου συγκέντρωσης / καταφυγίου / ενδιαιτήματος ζώων συντροφιάς, που βρίσκεται στα παλαιά σφαγεία της περιοχής Κόκλα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, χωρίς άδεια ίδρυσης και λειτουργίας» έχει κοινοποιηθεί από την περασμένη Δευτέρα στο δήμο, αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους, το οποίο καλείται να διασφαλίσει την εφαρμογή της απόφασης.

Επίσης, ο Δήμος θα πρέπει να διατηρεί αρχείο με τα στοιχεία των ζώων που θα απομακρυνθούν, όπως σήμανση, υγειονομική κατάσταση, νέοι ιδιοκτήτες ή τυχόν χώροι επανένταξης και τα λοιπά όπως προβλέπει ο νόμος.

Με την νόμιμη απομάκρυνση και του τελευταίου ζώου, ο Δήμος πρέπει να ενημερώσει τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής – Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και στη συνέχεια ο χώρος θα αποδεσμευθεί προς χρήση από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν θα επιτρέψει εις το εξής την είσοδο νέων ζώων συντροφιάς.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;