Κλείνουν δρόμοι στο Κρανίδι για τέσσερις ημέρες. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κρανίδι

Σε ισχύ τίθενται από το πρωί της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κρανίδι, καθώς προγραμματισμένες εργασίες του Δήμου Ερμιονίδας απαιτούν τον αποκλεισμό συγκεκριμένων δημοτικών οδών.
Οι ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν στις 08:00 το πρωί της Τρίτης και, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 14:00.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στη δημοτική οδό που εκτείνεται ανατολικά και νότια της ιδιοκτησίας Μ. Βαθή και φτάνει μέχρι τη διασταύρωση που βρίσκεται δυτικά του κτήματος Λαλεζά.
Την ίδια ώρα, ελεγχόμενος αποκλεισμός θα εφαρμοστεί στη δημοτική οδό βόρεια και ανατολικά της ιδιοκτησίας Μ. Βαθή, μέχρι τη διασταύρωση ανατολικά της οικίας Έλληνα, στην περιοχή Καπάρι – Σαραντάσπιτα.
Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να υπολογίζουν τις προσωρινές αλλαγές στις μετακινήσεις τους για όσο διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη οι δημοτικές εργασίες.

Online χρήστες: 210

#Αγγελίες Εργασίας

#Argolida Planet